Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Slovacia vs Portugalia ponturi pariuri și pronosticuri 08.09.2023

Vineri, în data de 8 septembrie, cu începere la ora 21:45, se va juca partida dintre Slovacia și Portugalia, ce contează pentru runda cu numărul 5 din calificările pentru EURO 2024, urmând să se desfășoare pe “Tehelné pole”. Meci echilibrat?
Slovacia vs Portugalia
September 08,2023
21:45

Ponturi Slovacia vs Portugalia

peste 2.5 goluri - cotă 1.85 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Slovacia vs Portugalia

Se întâlnesc cele mai bune echipe din grupă, motiv pentru care mă aștept la un duel echilibrat, de luptă. Slovacia este într-o formă bună și are resursele necesare pentru a pune probleme, mai ales că joacă „acasă”. Cu siguranță, Portugalia va domina jocul, însă rămâne de văzut dacă se vor impune. Recomand pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 2.00 la NetBet.

Slovacia

  • Slovacia are un început bun de campanie, iar după 4 runde aceștia sunt fără înfrângere. Slovacii au debutat cu o remiză, 0-0 cu Luxemburg, dar apoi au câștigat pe rând cu Bosnia (2-0), Islanda (1-2) și Liechtenstein (0-1).
  • În prezent, Slovacia ocupă locul secund în grupă, cu 10 puncte, fiind în grafic pentru a se califica la turneul final.
  • Slovacia nu a câștigat niciodată cu Portugalia. Poate produce surpriza? 8.00 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Dubravka – Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko – Kucka, Lobotka, Hrosovsky –  Suslov, Polievka, Mak

Portugalia

  • Portugalia are un început perfect în preliminariile pentru EURO 2024. Lusitanii au maximum de puncte după primele 4 runde, reușind victorii cu Liechtenstein, Luxemburg, Bosnia și Islanda.
  • Naționala condusă de Roberto Martinez este pe primul loc în grupă, loc pe care cel mai probabil va încheia campania, cu 12 puncte și un golaveraj de 14-0.
  • Portugalia lui Ronaldo nu a pierdut niciodată cu Slovacia (3 victorii și 1 remiză). Un nou succes primește o cota de 1.44!

ECHIPA PROBABILĂ: Costa – Dalot, Antonio Silva, Dias, Cancelo – Fernandes, Palhinha, Vitinha – B. Silva, Ronaldo, Leao

Pariază pe COTA 2.00 la NetBet!

Plasează pariul