Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Slovacia vs Luxemburg ponturi pariuri și pronosticuri 23.03.2023

Joi, 23 martie, de la ora 21:45 va avea loc meciul Slovacia vs Luxemburg, contând pentru prima etapă din calificările pentru EURO 2024, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!
Slovacia vs Luxemburg
March 23,2023
21:45

Ponturi Slovacia vs Luxemburg

peste 17.5 game-uri - cotă 1.53 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Slovacia vs Luxemburg

Slovacia are prima șansă în acest meci, însă rezultatele din ultimele jocuri au fost modeste. Mă aștept ca Luxemburg să pună probleme, mai ales că vin după o serie de jocuri bune, în care au impresionat. Recomandarea mea este pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 1.83 la Unibet!

Slovacia

  • Slovacia vine după Liga Națiunilor, acolo unde a dezamăgit. Slovacii au încheiat pe locul 3 o grupă cu Belarus, Azerbaijan și Kazakhstan, reușind doar 7 puncte în cele 6 meciuri disputate.
  • Ultimele meciuri jucate de Slovacia au fost două partide amicale, ambele încheiate la egalitate, cu Muntenegru (2-2) și Chile (0-0).
  • De 5 ori a dat piept Slovacia cu Luxemburg, iar în 4 dintre ele s-a impus. Poate obține un nou succes? 1.52 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Dubravka – Petarik, Hancko, Skriniar, Obert – Hrosovsky, Lobotka, Benes – Suslov, Bozenik, Duda

Luxemburg

  • Luxemburg vine după o campania excelentă în Liga Națiunilor. Într-o grupă cu Turcia, Insulele Feroe și Lituania, aceștia s-au clasat pe locul secund, cu 11 puncte, la doar două lungimi în spatele liderului Turcia. Vestea bună este că în cele 6 partide a suferit un singur eșec.
  • La fel ca adversara sa din acest meci, Luxemburg a disputat două partide amicale, ambele încheiat cu o remiză: 2-2 cu Ungaria și 0-0 cu Bulgaria.
  • Luxemburg nu a câștigat niciodată într-un meci oficial cu Slovacia. Singurul succes a venit într-un amical disputat în 2011. Pentru o victorie primește o cotă de 6.30!

ECHIPA PROBABILĂ: Moris – Jans, Chanot, Mahmutovic, Pinto – V. Thill, Olesen, Barreiro, Sanches – Sinani, Rodrigues

Pariază pe COTA 1.83 la Unibet!

Plasează pariul