Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Slovacia vs Bosnia ponturi pariuri și pronosticuri 26.03.2023

Duminică, 26 martie, de la ora 21:45 va avea loc meciul Slovacia vs Bosnia, contând pentru etapa cu numărul 22 în calificările pentru EURO 2024, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!
Slovacia vs Bosnia
March 26,2023
21:45

Ponturi Slovacia vs Bosnia

GG - cotă 1.55 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Slovacia vs Bosnia

Este de așteptat ca Bosnia și Slovacia să se lupte pentru locul secund în grupă, loc de calificare. Este doar începutul campaniei și mă aștept la un joc echilibrat, mai ales că acum orice punct este extrem de important pentru moral. Sunt două naționale ofensive, cu jucători de calitate în fața porții, astfel că recomandarea mea este pronosticul „ambele echipe marchează”, la o cotă de 1.85 la Winmasters!

Slovacia

  • Slovacia nu a reușit decât o remiză în primul joc, 0-0 „acasă” cu Luxemburg, acest rezultat fiind mai debrabă un semieșec.
  • Astfel, slovacii au ajuns la 6 meciuri consecutive fără victorie, timp în care au înregistrat 4 rezultate de egalitate și 2 înfrângeri.
  • Slovacia a dezamăgit în Liga Națiunilor, acolo unde a încheiat doar pe locul 3 o grupa cu Belarus, Kazakhstan și Azerbaijan.
  • 2.60 este cota la victorie cu Bosnia!

ECHIPA PROBABILĂ: Dubravka – Pekarik, Gyomber, Satka, Hancko – Kucka, Lobotka, Duda – Suslov, Polievka, Haraslin

Bosnia

  • Bosnia a început în forță preliminariile pentru EURO 2024, cu o victorie clară.”Dragonii” s-au impus cu 3-0 în primul joc disputat pe teren propriu contrat celor din Islanda.
  • Trebuie spus faptul că Dzeko & co. traversează o perioadă bună, mai ales că au câștigat grupa B din Liga Națiunilor, formată din România, Finlanda și Muntenegru. Astfel, s-au calificat în grupa A.
  • Naționala condusă de Faruk Hadzibegic a ajuns la 5 victorii în ultimele 8 meciuri. Urmează un nou succes? 2.85 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ:Sehic – Ahmedhodzic, Milicevic, Sanicanin – Dedic, Hadziahmetovic, Tahirovic, Krunic, Gazibegovic – Dzeko, Demirovic

Pariază pe COTA 1.85 la Winmasters!

Plasează pariul