Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Slovacia vs Azerbaijan ponturi pariuri si pronosticuri 22.09.2022

Meciul dintre Slovacia si Azerbaijan se joaca joi, 22 septembrie, in runda cu numarul 4 din Liga Natiunilor. Partida va avea loc pe "City Arena Trnava", cu incepere de la ora 21:45. Meci cu miza doar pentru gazde!
Slovacia vs Azerbaijan
September 22,2022
21:45

Ponturi Slovacia vs Azerbaijan

X - Cota 3.65 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat Slovacia vs Azerbaijan

Slovacia inca mai spera la primul loc, dar are mare nevoie de victorie. Ma astept sa se impuna, dar nu atat de usor, asta pentru ca Azerbaijan joaca fara presiune si poate pune probleme. Recomand pronosticul „X pauza/1 final”, la o cota de 4.10 la agentia de pariuri 888sport!

Slovacia

  • Slovacia a dezamagit pana acum in grupa. Acestia au pierdut atat in tur, cat si in retur cu cei din Kazakhstan, in timp ce contra Belarusului si Azerbaijanului a castigat.
  • In acest moment, Slovacia ocupa locul secund in grupa, cu 6 puncte si un golaveraj de 3-3. Este la 4 lungimi in spatele liderului Kazakhstan, cu doua runde inainte de finalul campaniei.
  • Slovacia este mare favorita la victorie cu Azerbaijan, iar pentru un succes primeste o cota de 1.37! Obtin cele 3 puncte?

Azerbaijan

  • Azerbaijan este o nationala modesta, lucru ce s-a vazut si in Liga Natiunilor. In primele 3 etape cu a batut pe nimeni, iar singura victorie a venit cu ultima clasata, Belarus (2-0).
  • In prezent, azerii sunt pe locul 3 in grupa, cu 4 puncte si un golaveraj negativ de 2-3.
  • Trebuie sa stii faptul ca succesul cu Belarus din meciul precedent este singurul din septembrie 2020 si pana in prezent!
  • Pot produce surpriza? 9.25 este cota la victorie!

Pariaza pe COTA 4.10 la 888sport!

Plasează pariul