Slovacia - Cehia. Ponturi pariuri și cote

Primul meci al zilei a treia din Liga Națiunilor își va avea fluierul de începere încă de la ora 16:00 atunci când Slovacia și Cehia se vor duela în cadrul Ligii B pe stadionul din Trnava. Echilibrul este destul de mare între cele două selecționate, iar tocmai acest lucru poate conduce totuși la o rupere de analiză statistică la un moment dat.
slovacia cehia

Slovacia este din nou în luptă pentru participarea la un CE acolo unde a reușit să ajungă chiar la ultimul turneu final, cel din 2016 din Franța unde a ajuns să atingă chiar faza optimilor de finală. O performanță pe care își doresc să o repete cel puțin fotbaliștii lui Kozak, dar situația de la selecționată nu este chiar atât de bună deoarece ultimele rezultate susțin totuși o scădere în jocul prestat de Nemec&Co. Dacă în privința calificării la CM lucrurile au dat gres, în privința CE totul trebuie să meargă bine, iar tocmai acest lucru pune presiune pe lotul antrenat de Kozak. Prima partidă din Liga Națiunilor s-a încheiat cu o înfrângere pentru slovaci care au pierdut în Ucraina cu scorul de 0-1 și iată cum nevoia de a câștiga în această seară chiar în fața propriilor fani este uriașă.

Slovacia echipa probabila: Martin Dubravka – Lubomir Satka, Martin Skrtel, Milan Skriniar, Tomas Hubocan – Juraj Kucka, Stanislav Lobotka – Robbie Mak, Marek Hamsik, Vladimir Weiss – Adam Nemec

Top 10 oferte la pariuri in Romania

Cehia se deplasează până la Trnava din postura de outsider conform caselor de pariuri deoarece lipsa terenului propriu și al faptului că nici naționala est europeană nu se ridică la cea mai înaltă formă sunt elemente care înclină spre faptul că victoria este destul de greu de atins în această seară. Selecționata condusă de pe bancă de cehul Jarolim este devotată Campionatului European reușind să ia parte din anul 1996, ne ratând niciun Turneu Final din acel an și până la ultimul din Franța unde cehii au terminat din păcate doar pe locul 4 în grupă. În campania pentru CM din Rusia, aceștia au fost la 4 puncte de barajul de calificare, fiind totuși o înfrângere suferită de selecționata lui Jarolim deoarece poziția cedată a fost Irlandei de Nord, o națională mult mai slabă din toate punctele de vedere. În Liga Națiunilor lucrurile nu stau prea bine la început pentru cehi care nu au știut să gestioneze avantajul din meciul cu Ucraina, văzând în ultimul minut cum oaspeții au reușit să întoarcă scorul la 2-1.

Cehia echipa probabila: Tomas Vaclik – Pavel Kaderabek, Theodor Gebre Selassie, Jakub Brabec, Jan Boril – Jaromir Zmrhal, Tomas Soucek, Jan Sykora – Matej Vydra, Patrick Schick, Michael Krmencik

Ponturi pariuri și pronostic analizat Slovacia – Cehia

Cota oferită oaspeților din această seară este în scădere de ceva timp și poate fi un lucru de luat în seamă deoarece naționala lui Cech este hotărâtă să nu mai piardă niciun duel în această grupă, încercând clar să evite un insucces la Trnava. Cu toate acestea, forma gazdelor pe teren propriu este excelentă, iar acest lucru ar putea fi decisiv în privința unui rezultat pozitiv. Voi miza astfel pe naționala lui Nemec&Co și pe minimum 2 goluri marcate de aceștia în meci.

Pont pariuri Franța - Germania