Sligo Rovers - Derry City. Ultimul episod s-a derulat acum câteva zile.

Semifinalele Cupei Ligii irlandeze se dispută în acest început de săptămână, oferind publicului două jocuri extrem de interesante. Unul dintre acestea este cel dintre Sligo Rovers și Derry City, programat de la ora 21:00 pe Showground. Cele două s-au întâlnit în urmă cu câteva zile, astfel că vom avea parte de încă un spectacol pe tabelă, dar poate cu un alt câștigător.

Sligo Rovers, gazda acestei dispute, antrenată de Dave Robertson, se află și într-o perioadă relativ bună din punct de vedere al punctelor obținute, dar mai ales al jocului. Formația irlandezului a înregistrat 3 victorii în ultimele 5 jocuri, având totuși mult de suferit în zona defensivă și cea de la mijloc unde băieții lui Robertson mai au multe de îndreptat. Acum trei etape au primit o șansă de la Bohemians datorită jocului extrem de slab practic de aceasta, Sligo profitând de acest lucru și câștigând cu un neverosimil 3-0. Din nefericire, minunea nu a ținut decât o etapă și a urmat o înfrângere pe terenul celor de la Shamrock Rovers, scor 2-0. Recent au reușit chiar o victorie împotriva combatantei din această seară, pe terenul ei, scor 1-2, iar moralul jucătorilor lui Robertson este excelent înaintea jocului din semifinale.

Derry City este în calitate de oaspete de această dată, fiind în poziție de outsider conform caselor de pariuri. Formația lui Kenny Shiels traversează poate cea mai neagra perioadă din acest sezon. Numai puțin de 5 înfrângeri în ultimele 7 partide, un procentaj care ar trebui să îi bage puțin în ședintă pe fotbaliștii lui Shiels. Jocul acestora este foarte slab în ultimele partide. Într-adevăr, concentrarea pe campionat a dispărut pentru clubul nord-irlandez odată cu participarea în preliminariile UEL, calificare pierdută în fața celor de la Dinamo Minsk. Deși au câștigat pe terenul celor de la St.Patricks în urmă cu ceva timp, recent au pierdut chiar în fața celor de la Sligo Rovers, pe teren propriu, scor 1-2, iar situația de la club nu pare să își găsească o rezolvate

Cu siguranță vom avea parte de o partidă extrem de disputată pe Showground la fel ca în urmă cu câteva zile când acestea au oferit publicului nu mai puțin de trei goluri. Cred că istoria se va repeta, ambele echipe reușind din nou să marcheze măcar un gol, iar Sligo să triumfe în fața propriilor suporteri.

Pronosticuri Kairat Almaty - Sigma Olomouc