Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sivasspor vs Fiorentina ponturi pariuri și pronosticuri 16.03.2023

Joi seara, de la ora 19:45, în cadrul partidei retur din optimile Conference League, Fiorentina se va deplasa pe „Yeni 4 Eylül Stadyumu”, acolo unde va da piept cu cei de la Sivasspor. Se impun italienii?
Sivasspor vs Fiorentina
March 16,2023
19:45

Ponturi Sivasspor vs Fiorentina

sub 2.5 goluri - Cotă 1.54 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sivasspor vs Fiorentina

Fiorentina nu poate sta relaxată după victoria la limită din tur, astfel că are nevoie de un joc bun și în retur. Mă aștept ca italienii să se impună, mai ales că sunt într-o formă de zile mari, în timp ce Sivasspor traversează o perioadă dificilă. Recomand pronosticul „2 solist”, la o cotă de 1.60 la Unibet!

Sivasspor

  • Sivasspor a jucat modest în tur, iar șansele de calificare sunt minime – un singur șut pe spațiul porții!
  • În Superliga din Turcia, trupa pregătită de Riza Calimbay se luptă pentru evitarea retrogradării, fiind pe locul 15. Ultimul joc disputat a fost cu Istanbulspor, pierdut cu 3-0.
  • Trebuie să menționăm faptul că Sivasspor vine după 3 înfrângeri consecutive! Poate produce surpriza cu Fiorentina? 5.75 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Vural – Paluli, Goutas, Appindangoye, Ciftci – Cofie – Saiz, Arslan, Charisis, Yesilyurt – Caicedo

Fiorentina

  • Trupa „viola” este mare favorită la calificarea în sferturile Conference League, după victoria cu 1-0.
  • În Serie A, echipa pregătită de Vincenzo Italiano nu se descurcă la fel de bine. În acest moment este doar pe locul 11 în clasament, cu 34 de puncte, cu șanse minime la cupele europene și în sezonul urmatoar.
  • Totuși, formația din Firenze vine după 5 victorii consecutive. De altfel, este neînvinsă în ultimele 7 partide. Ultimul succes a venit cu cei de la Cremonese, scor 0-2.
  • Se impune Fiorentina și în retur?

ECHIPA PROBABILĂ: Terracciano – Dodo, Martinez Quarta, Igor, Ranieri – Bonaventura, Amrabat, Castrovilli – Ikone, Jovic, Gonzalez

Pariază pe COTA 1.60 la Unibet!

Plasează pariul