Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Shkupi vs Hegelmann ponturi și pronosticuri 20.07.2023

De la ora 22:00, la Skopje, National Arena Toshe Proeski se vor duela Shkupi și Hegelmann. Meciul face parte din manșa secundă a turului I preliminar al Europa Conference League. a fost 5-0 pentru Shkupi în tur.
Shkupi vs Hegelmann
July 20,2023
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Shkupi vs Hegelmann

Diferența enormă dintre cele două echipe este considerabilă și lucrul acesta s-a văzut în tur când Shkupi aproape că s-a calificat. Am toate motivele să cred că terenul se va înclina din nou în favoarea echipei gazdă și atunci vă recomand victorie Shkupi, cotă 1.47 la Superbet.

Ponturi Shkupi – Hegelmann

Sub 2,5 goluri - Cotă 1.80⭐
Pariază acum

Shkupi

  • În cei unsprezece ani pe care i-a adunat de la înființarea clubului, KF Shkupi a reușit o victorie răsunătoare în tur. A fost primul succes din ultimele șapte dueluri în cupele europene.
  • Formația din Macedonia de Nord a primit gol în șase din cele șapte dueluri disputate în cupele europene. În tot acest timp s-a duelat cu formații cu pretenții, cât și cu echipe modeste.
  • Calificarea este ca și jucată după ce în urmă cu o săptămână a trecut cu scorul de 5-0 de Hegelmann. 3-0 a fost scorul pauzei, iar Cephas a înscris tabela. De altfel, el este jucătorul care a înscris patru din golurile echipei sale.

Hegelmann

  • Are 14 ani din momentul înființării, iar în tot acest timp a reușit o singură dată să obțină calificarea în cadrul cupelor europene.
  • Hegelmann a fost dominat copios în prima partidă și drept urmare a pierdut cu scorul de 0-5. Practic, a primit gol la fiecare ocazie clară a adversarilor.
  • Echipa este în plin campionat, iar după 21 de meciuri se află pe locul 4 în Lituania, cu 31 de puncte. Sunt opt puncte care o despart de ocupanta locului al treilea.

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din Europa Conference League!

Plasează pariul