Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Serbia vs Lituania ponturi și pronosticuri 24.03.2023

De la ora 21:45, Serbia și Lituania urmează să se dueleze în cadrul rundei 1 din calificările pentru Campionatul European 2024. Sunt componente ale Grupei G, iar meciul se va disputa la Belgrad, pe Rajko Mitic.
Serbia vs Lituania
March 24,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Serbia vs Lituania

Chiar și fără suspendatul Aleksandr Mitrovic vorbim despre o națională a Serbiei mult superioară Lituaniei și faptul că joacă acasă este de bun augur. Serbia marchează între 1 și 3 goluri este recomandarea mea, cotă 1.60 la Superbet.

Ponturi Serbia – Lituania

Peste 2.5 goluri - Cota 1.80⭐
Pariază acum

Serbia

  • Cu un lot ce valorează aproape 350 de milioane de euro, Serbia dă lumii jucători în campionate precum Serie A. Dusan Vlahovic este jucătorul lui Juventus și este cel mai bine văzut jucător sârb din punct de vedere financiar.
  • Favorită să câștige al cincilea meci consecutiv în disputele directe, Serbia a marcat 11 goluri în aceste meciuri contra Lituaniei, jucate doar în ultimii cinci ani.
  • Cel mai recent joc a fost amicalul cu SUA din 23 ianuarie. Ilic și Simic au reușit atunci să înscrie și să aducă victoria echipei lor cu scorul de 2-1. Meciul s-a jucat la Los Angeles.

Echipă probabilă: Milinkovic-Savic; Milenkovic, Veljkovic, Pavlovic; Zivkovic, Lukic, Milinkovic-Savic, Kostic, Tadic; Mitrovic, Vlahovic

Lituania

  • Naționala baltică nu a mai câștigat de un an de zile. Pe 25 martie 2022 reușea să treacă cu scorul de 2-1 de San Marino, tot în urma unei dispute din deplasare Klimavicius și Megelaitis au înscris atunci.
  • De atunci și până în prezent s-au disputat nouă meciuri, interval în care a suferit opt înfrângeri, iar un alt duel s-a încheiat la egalitate.
  • Faptul că va juca în rolul echipei vizitatoare este o situație care o apasă. Doar în precedentele cinci astfel de jocuri a pierdut pe bandă rulantă și a înscris un singur gol în fața unor echipe precum Estonia (0-2), Luxemburg (0-1), Turcia (0-2), Insulele Feroe (1-2) și Irlanda (0-1).

Echipă probabilă: Gertmonas; Mikoliunas, Satkus, Slivka, Girdvainis, Barauskas; Novikovas, Vorobjovas, Simkus, Golubickas; Cernych

Pariază la Superbet pe meciurile din calificările pentru EURO 2024!

Plasează pariul