Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Senegal vs Olanda ponturi și pronosticuri 21.11.2022

De la ora 18:00, Senegal și Olanda se vor duela în a doua partidă programată să aibă loc în Grupa A de la Cupa Mondială. Al Thumama Stadium din orașul Doha este terenul care găzduiește înfruntarea.
Senegal vs Olanda
November 21,2022
18:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Senegal vs Olanda

Poate că Olanda este văzută favorită, dar apărarea ei nu este cea mai sigură, iar ofensivă africanilor i-ar putea pune serios probleme. Peste 2.5 goluri este recomandarea, cotă 2.10 la Superbet.

Ponturi Senegal – Olanda

Peste 2.5 goluri - Cota 2.10⭐
Pariază acum

Senegal

  • În Africa lupta a fost una aprigă pentru locurile la Campionatul Mondial de Fotbal, iar Senegal a reușit ca până la urmă să câștige biletele după dubla cu Egipt.
  • Prima manșă a fost învinsă cu scorul de 1 la 0, același scor prin care s-a impus și ea în al doilea duel, iar soarta calificării a venit abia după executarea loviturilor de la 11 m.
  • Între timp, Senegal a evoluat și în calificările Campionatului Națiunilor Africii, acolo unde a reușit să se impună tot la penalty-uri și drept urmare s-a calificat în fazele superioare.

Echipă probabilă: Mendy – Ballo-Touré, Diallo, Koulibaly, Sabaly – Gueye, Mendy, Sarr – Ismaila Sarr, Dia, Diatta

Olanda

  • Cu ștate vechi în fotbalul mare, Olanda a reușit să obțină cea mai bună performanță abia în 2010 (Africa de Sud), atunci când a terminat pe al doilea loc.
  • Tot pe podium s-a situat Olanda și în 2014, atunci când a fost a treia când s-a tras linie, dar patru ani mai târziu a privit de la televizor ceea ce s-a întâmplat în Rusia.
  • Calificarea la CM 2022 a avut loc după ce a reușit să se claseze pe prima poziție dintr-o grupă cu Turcia și Norvegia. 23 este numărul punctelor acumulate, cu două mai multe decât Turcia, cea de-a doua clasată.

Echipă probabilă: Bijlow – Dijk, Vrij, Timber – Ake, Blind, Gakpo, Jong, Dumfries – Bergwijn, Janssen

Cea mai buna cota la pariul: peste 2.5 goluri

*Cotele pot suferi modificari.

Pariază la Superbet pe meciurile de la Mondial!

Plasează pariul