Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Scoția vs Spania ponturi pariuri și pronosticuri 28.03.2023

Confruntarea dintre Scoția și Spania este una programată să se joace marți, în data de 28 martie, de la ora 21:45, aceasta contând pentru etapa a doua din preliminariile EURO 2024, urmând să se desfășoare pe "Hampden Park", unde ne așteptăm că oaspeții să facă o figură frumoasă.
Scoția vs Spania
March 28,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Scoția vs Spania

Diferența de valoare dintre cele două naționale este categorică, Spania fiind net superioară din acest punct de vedere, având de asemenea și un mare plus de experiență, așa ne așteptăm strălucească. E drept, joacă în deplasare, pe un teren pe care suporterii își susțin de fiecare dată favoriții printr-o atmosferă fantastică, însă, bazându-ne pe valoarea acesteia, mizăm pe faptul se va impune. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.65 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Scoția – Spania

Peste 32,5 game-uri - Cota 1.44⭐
Pariază acum

Scoția

  • Este o națională modestă, în comparație cu adversara sa, fiind depășită atât din punct de vedere al valorii, cât și al experienței, așa agențiile de pariuri au toate motivele o dea ca outsideră, în ciuda faptului beneficiază de avantajul propriului teren.
  • Scoțienii au jucat la ultimul Campionat European, însă nu au reușit mare lucru, chiar dacă au găzduit două dintre cele trei partide disputate în grupe. Aceștia au terminat pe ultimul loc într-o grupă cu Anglia, Cehia și Croația, cu doar un singur punct.
  • Scoția a strălucit în primul meci din aceasta campanie de calificare, dând piept cu Cipru, pe teren propriu, în fața căreia s-a impus cu un categoric 3-0, deschizând scorul prin McGinn, marcând apoi pe final de două ori, prin McTominay.

ECHIPA PROBABILA: Gunn; Hanley, Porteous, Tierney; Hickey, McGregor, McTominay, Robertson; McGinn, Christie; Dykes

Spania

  • Este una dintre cele mai galonate echipe din lume, care, chiar dacă nu mai dispune de un lot la fel de valoros ca acum un deceniu, are în continuare pretenții mari. Este mult peste nivelul adversarei sale, așa bookmakerii au toate motivele o dea ca favorită, având resursele necesare pentru a se impune, chiar dacă joacă în deplasare.
  • Ibericii au făcut o figură frumoasă la ultima ediție de Campionat European, atingând penultimul act, însă au dezamăgit apoi la Campionatul Mondial, ieșind cu ceva emoții dintr-o grupă cu Germania, Costa Rica și Japonia, pierzând în optimi cu Maroc.
  • Spania, echipă calificată în faza finală din Nations League, este sigură de baraj, însă aceasta are pretenții la calificarea directa, începând foarte bine în preliminarii, în primul joc învingând-o clar pe Norvegia, principala rivală a grupei, impunându-se cu 3-0, pe teren propriu.

ECHIPA PROBABILA: Arrizabalaga; Carvajal, Fernandez, Laporte, Balde; Merino, Rodri, Ruiz; Olmo, Morata, Gavi

Vezi rezumatele meciurilor din prima etapă

Pariază pe Cota 1.65 la Betano!

Plasează pariul