Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Scotia vs Irlanda ponturi si pronosticuri 24.09.2022

Sambata, de la ora 21:45, in Scotia, la Glasgow, pe Hampden Park, are loc infruntarea dintre Scotia si Irlanda, eveniment al Grupei 1 din Liga B a UEFA Nations League. Meciul este si la TV, pe Digi Sport 4.
Scotia vs Irlanda
September 24,2022
21:45

Ponturi pariuri si pronostic analizat Scotia vs Irlanda

Exista o rivalitate de sute de ani intre cele doua selectionate britanice si in contextul acesta voi miza pe un joc tare, unde cele doua nu se vor menaja absolut deloc. Peste 1.5 goluri va recomand, cota 1.50 la Superbet.

Ponturi Scotia – Irlanda

ambele marcheaza - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Scotia

  • In ultimul duel din UEFA Nations League dinaintea meciului cu Irlanda, Scotia si-a ridicat moralul prin succesul la scor impotriva Ucrainei.
  • Este pe locul 1in Grupa 1 din Liga B, cu 9 puncte. Are cinci puncte peste Irlanda si alte doua puncte peste Ucraina.
  • Evolutia echipei per total a fost una buna, avand in vedere ca a disputat si baraj pentru calificarea la Cupa Mondiala, unde a fost eliminata tot dupa o confruntarea cu Ucraina, cea pe care recent a invins-o.

Echipa probabila: Gordon; Hickey, McKenna, Hendry, Tierney; McGregor, McTominay; Armstrong, McGinn, Christie; Dykes

Irlanda

  • Modesta din mai multe puncte de vedere, Irlanda a reusit o singura data sa castige in aceasta campania si implicit sa inscrie peste 1.5 goluri.
  • In partida tur dintre cele doua echipe, echipa gazda a defilat impotriva Scotiei, selectionata pe care a reusit sa o invinga cu 3-0. Imediat dupa acel duel a remizat la 1 si impotriva Ucrainei.
  • Ca urmare a celor intamplate pana in runda a 4-a, Irlanda este a 3-a in Grupa 1, cu 4 puncte, unul mai mult decat Armenia si cinci sub Scotia. Fata de rivala meciului de sambata a jucat si un meci mai mult.

Echipa probabila: Bazunu; O’Shea, Collins, Egan; Doherty, Cullen, Molumby, Knight, McClean; Hogan, Parrott

Pariaza pe fotbal la Superbet!

Plasează pariul