Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Scoția vs Cipru ponturi pariuri și pronosticuri 25.03.2023

Meciul dintre Scoția și Cipru se joacă sâmbătă, 25 martie, în prima rundă din calificările pentru EURO 2024. Partida va avea loc pe „Hampden Park”, cu începere de la ora 16:00. Pariem pe goluri!
Scoția vs Cipru
March 25,2023
16:00

Ponturi Scoția vs Cipru

1 solist - cotă 1.50 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Scoția vs Cipru

Scoția este mare favorită în acest meci și este de așteptat să controleze jocul, însă Cipru este o națională incomodă, capabilă de surprize. De altfel, duelurile directe dintre cele două selecționate au fost mai mereu echilibrate. Recomand pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cotă de 2.10 la Winmasters.

Scoția

  • Scoția vrea să repete performanța de la ediția precedentă a Campionatului European, atunci când s-a calificat la turneul final. Misiunea se anunță una extrem de dificilă, asta pentru că din grupă mai fac parte Spania și Norvegia.
  • Trebuie remarcat faptul că scoțienii vin după câștigarea grupei din Liga Națiunilor – 13 puncte într-o grupă cu Ucraina, Armenia și Irlanda. Astfel, s-au calificat în Liga A din Liga Națiunilor.
  • De 7 ori a dat piept Scoția cu Cipru, iar de fiecare dată a câștigat. Urmează un nou succes? 1.23 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Gunn – Hickey, Hanley, Porteous, Robertson – McTominay, McGregor – Armstrong, McGinn, Christie – Adams

Cipru

  • Cipru vine după dezamăgirea din Liga Națiunilor, acolo unde au încheiat ultimii într-o grupă cu Grecia, Kosovo și Irlanda de Nord (5 puncte). Astfel, aceștia au retrogradat în Liga D. Singurul succes din grupă a venit cu Grecia (1-0).
  • Ultimul joc disputat de ciprioți a fost un amical cu Israel, câștigat cu scorul de 3-2.
  • Cipru caută primul rezultat pozitiv contra Scoției. Crezi că poate produce surpriza? 13.50 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Panagi – Antoniou, Laifis, Roberge, Ioannou – Kyriakou, Kastanos, Artymatas – Loizou, Christofi, Tzionis

Pariază pe COTA 2.10 la Winmasters!

Plasează pariul