Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Sarajevo vs Torpedo Kutaisi ponturi și pronosticuri 20.07.2023

Joi seara, de la ora 22:00, la Sarajevo se joacă Sarajevo - Torpedo Kutaisi. Stadion Asim Ferhatovic Hase găzduiește manșa a doua din turul I preliminar Europa Conference League. Scorul în meciul 1 a fost 2-2.
Sarajevo vs Torpedo Kutaisi
July 20,2023
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Sarajevo s vs Torpedo Kutaisi

Surprinzător de spectaculos duelul din prima manșă, însă continui să cred că vor aborda diferit acest duel decisiv. Echipa gazdă este favorită, dar Torpedo Kutaisi știe să se pună pe două linii și să se apere atunci când este nevoită să facă lucrul acesta. Sub 2,5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.70 la Superbet.

Ponturi Sarajevo – Torpedo Kutaisi

ambele să înscrie - Cota 1.85⭐
Pariază acum

Sarajevo

  • De șapte ori campioană în istoria de 76 de ani ai clubului, FK Sarajevo a adunat 81 de meciuri în cupele europene, dar 38 dintre ele au fost pierdute.
  • Este pentru al doilea sezon când joacă direct în Europa Conference League și până acum nu a reușit să câștige în cee trei dueluri. Două rezultate de egalitate a înregistrat și un eșec.
  • În sezonul 2021-2022 când a debutat în această competiție a încheiat egal în deplasarea cu Milsami Orhei și a pierdut cu 0-1 pe terenul propriu.,

Torpedo Kutaisi

  • Implicată în 39 de meciuri din cupele europene, Torpedo Kutaisi a suferit destule înfrângeri. 21 dintre meciuri au fost pierdute de formația georgiană.
  • Este destul de dificil pentru ea ca în ultimele dueluri disputate în cupele europene să poată ține pasul cu adversarele sale. A suferit cinci înfrângeri și a obținut un egal în ultimele șase dueluri.
  • Mai mult decât atât, urmează să joace pe teren străin și nu este deloc în favoarea ei. O singură victorie a izbutit în ultimele 12 deplasări și atunci a trecut cu 4-0 de Vikingur Gota.

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din Europa Conference League!

Plasează pariul