Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

San Marino vs Kazakhstan ponturi pariuri și pronosticuri 16.06.2023

Vineri seara, de la ora 21:45, "Stadio Ennio Tardini" va găzdui partida dintre San Marino și Kazakhstan, aceasta contând pentru etapa cu numărul 3 din cadrul preliminariilor pentru Campionatul European din 2024, ce se va disputa în Germania.
San Marino vs Kazakhstan
June 16,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat San Marino vs Kazakhstan

Kazakhstan este fără dubii o națională mai valoroasă, aceasta având de asemenea și un moral foarte bun după succesul obținut în ultima partidă cu Danemarca, iar în mod normal ar trebui se impună lejer și în această confruntare. Noi vom miza însă pe varianta golurilor, minim trei fiind suficiente pentru a ne aduce profit. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.55 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi San Marino – Kazakhstan

Ambele marchează - Cota 1.65⭐
Pariază acum

San Marino

  • Este una dintre cele mai slabe naționale din Europa, dacă nu chiar cea mai slabă, motiv pentru care pornește cavictimăîn această confruntare, conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, în ciuda faptului va juca în fața propriilor fani.
  • Gazdele acestei partide nu au jucat la niciun turneu final, însă nici nu au avut vreodată pretenții. Pentru cei din San Marino este o adevărată sărbătoare atunci când reușesc obțină chiar și un rezultat de egalitate într-un meci amical.
  • Evident, naționala lui Fabrizio Costantini a început cu înfrângere în aceste preliminarii, în primul joc pierzând cu 0-2 în fața Irlandei de Nord, pe teren propriu, urmând apoi o înfrângere cu același scor în deplasarea din Slovenia.

ECHIPA PROBABILA: Benedettini; Fabbri, Rossi, Cevoli; D’Addario, Golinucci, Battistini, Lunadei, Vitaioli; Nanni, Berardi

Kazakhstan

  • Nu putem spune este o națională importantă, însă este cu siguranță mult mai valoroasă decât adversara sa, așa agențiile de pariuri au toate motivele o dea ca favorită în această confruntare, având resursele necesare pentru a se impune fără emoții.
  • Oaspeții acestei partide au făcut o figură frumoasă în Nations League, câștigând o grupă cu Azerbaijan, Slovacia și Belarus, asigurându-și astfel prezența la baraj, indiferent de parcursul pe care îl vor avea în această campanie de calificare.
  • Naționala Kazakhstanului a început cu stângul în preliminarii, în primul joc pierzând cu 1-2 în fața Sloveniei, pe teren propriu. A primit apoi vizita Danemarcei, cu care a început de asemenea foarte rău, fiind condusă cu 0-2 în prima repriză, reușind însă întoarcă scorul în manieră spectaculoasă, impunându-se cu 3-2, începând aibă speranțe la EURO 2024.

ECHIPA PROBABILA: Shatskiy; Gabyshev, Malyi, Marochkin, Alip, Vorogovskiy; Zaynutdinov, Beysebekov, Tagybergen; Astanov, Aymbetov

Pariază pe Cota 1.55 la Betano!

Plasează pariul