Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

San Marino vs Irlanda de Nord ponturi și pronosticuri 23.03.2023

De la ora 21:45, la Serravalle, San Marino și Irlanda de Nord se vor înfrunta într-un joc din runda 1 a Grupei H de calificare la Campionatul European din 2024.
San Marino vs Irlanda de Nord
March 23,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat San Marino vs Irlanda de Nord

Evoluția lor și stilul de joc pe care nord-irlandezii îl promovează mă aștept să funcționeze perfect. Astfel, la final să asist la un meci în care gazdele abia dacă ies din propria jumătate chiar și atunci când primesc gol. Drept urmare, sub 3.5 goluri vă recomand, cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi San Marino – Irlanda de Nord

scor corect 2-0 Aryna Sabalenka - Cota 1.55⭐
Pariază acum

San Marino

  • Este foarte greu să găsești un meci bun făcut de San Marino pe care l-a și câștigat. Este o națională care nu prea obișnuiește să facă lucrul acesta, iar dacă o face se întâmplă cu selecționate similare foarte modeste.
  • Spre exemplu, în ultimele cinci meciuri a pierdut trei dintre jocuri, iar alte două le-a încheiat la egalitate. Saint Lucia și Seychelles sunt naționalele în fața cărora a terminat la egalitate.
  • În ceea ce privește duelurile cu Irlanda de Nord avute până acum, San Marino a suferit înfrângeri pe linie și nici măcar nu a reușit să înscrie. 0-14 este golaverajul celor patru meciuri.

Echipă probabilă: Benedettini – Cevoli, Grandoni, Palazzi, Tosi, D Addario – Capicchioni, Golinucci, Mularoni – Vitaioli, Rinaldi

Irlanda de Nord

  • Are un stil aparte când întâlnește formațiile mici și de cele mai multe ori preferă să țină mult de minge, să nu le ofere șansa de a pune în pericol poarta.
  • Cu toate acestea, Irlanda de Nord în ultimele patru jocuri a încheiat mereu cu cel puțin un gol marcat și la general peste 2.5 goluri s-au înscris.
  • Cel mai recent joc l-a avut cu Grecia, în septembrie 2022. 1-3 a fost scorul acelei deplasări, unde Shayne Lavery (Blackpool) a înscris unicul gol al formației nord-irlandeze.

Echipă probabilă: Peacock – Farrell – Bradley, Ballard, Cathcart, Lewis – Whyte, McNair, Saville, McMenamin – Charles, Magennis

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din cadrul preliminariilor pentru Euro 2024!

Plasează pariul