San Jose - Nacional Potosi. San Jose a castigat tot pe teren propriu in acest sezon

Miercuri noaptea, de la ora 01:15, la Oruro, avem duelul San Jose - Nacional Potosi, din campionatul bolivian. Atunci cand San Jose joaca acasa, spectacolul este garantat.

San Jose se afla pe locul 4 in campionat, cu 18 puncte stranse in 10 runde, golaveraj 26-17. In ultima runda, a castigat, in deplasare, cu Oriente Petrolero, scor 3-1. A fost cea de-a 4-a victorie in ultimele 5 partidei, iar San Jose arata din nou destul de bine. O trupa de totul sau nimic (n-are nicio remiza deocamdata), a castigat toate cele 4 meciuri de pe teren propriu, avand un golaveraj spectaculos – 15 goluri marcate, 4 incasate. A inscris de cel putin 3 ori in toate aceste dispute de pe propria arena.

Cu cel mai bun atac din Bolivia, San Jose promite de fiecare data „show” in meciurile de acasa. Au fost cel putin trei modificari ale tabelei in ultimele 11 partide ale elevilor lui Villagas.

Nacional Potosi se gaseste pe pozitia a 9-a in Bolivia, cu 12 puncte acumulate in 10 runde, golaveraj 15-14. In ultima etapa, a remizat, acasa, cu Blooming, scor 0-0. Nu mai este echipa dezordonata din stagiunea precedenta, insa acest lucru se aplica in general in disputele de acasa. In deplasare, desi a inceput cu 4 puncte in primele doua meciuri, a cedat ultimele 4 partide. Are un golaveraj de 7-13 „afara”, evident diferit de ce ofera acasa, unde a incasat un singur gol.

In ultimele 25 de deplasari, Nacional are o singura remiza, dovada a faptului ca si daca vine sa joace la egal, nu rezista foarte mult.

In stagiunea precedenta, in mod surprinzator, Nacional s-a impus la Oruro cu 2-1. Era insa prima etapa, iar San Jose avea sa castige grupa B. Acea infrangere avea sa fie singura consemnata in sezonul regulat pentru San Jose. Avantajul terenului propriu ofera un mare avantaj, iar baietii condusi de Vilagas de pe banca stiu foarte bine sa profite de acest lucru. Vom asista la un nou duel spectaculos, probabil castigat de gazde, dar in care Nacional n-ar trebui sa faca un simplu act de prezenta.

Pont pariuri DC United - FC Toronto