Rusia - Turcia. Ponturi pariuri și cote

Singura partidă ce se va disputa în cadrul Ligii B din noul format pentru campania de calificare de la Euro 2020 este cea dintre Rusia și Turcia programată de la ora 19:00 pe Fisht Olympic Stadion din Sochi. Echilibrul este destul de mare între cele două selecționate care sunt pregătite să nu cedeze nici măcar un punct adversarului.
rusia turcia

Rusia se află într-o creștere continuă odată cu venirea de la CM unde a făcut o impresie excelentă nu nu mai din punct de vedere al organizării ci și în privința jocului care a arătat foarte bine, ajungând astfel până în sferturi unde a fost eliminată de Croația. De atunci, rușii au încredere în forța grupului care s-a creat la această selecționată, iar în acest ritm, rușii pot emite pretenții la o calificare pentru CE din 2020. Liga Națiunilor a început foarte bine pentru naționala est-europeană care a reușit să acumuleze nu mai puțin de 4 puncte în cele două jocuri disputate. O victorie pe terenul turcilor, scor 2-1, și un egal alb la Moscova în fața Suediei, scor 0-0.

Top 10 oferte la pariuri in Romania

Turcia se deplasează pe terenul rușilor pentru a încerca să își ia revanșa de la ultima partidă pe care au pierdut-o chiar în fața propriilor suporteri, fiind convinsă că dacă va fi mult mai atentă pe faza defensivă, va pleca cu siguranță cu cel puțin un punct de la Sochi. Selecționata celui mai titrat antrenor român, Mircea Lucescu, a avut nevoie de un restart total după campaniile eșuate fie pentru CE din 2016 fie pentru cel Mondial din 2018 în care Turcia nu a excelat sub nicio formă, având un lot fie foarte îmbătrânit, fie foarte neexperimentat care nu a putut face față presiunii. De această dată, Mircea Lucescu este pregătit să construiască o națională care să se bucure de un lot tânăr pentru anii următori. Turcia se află pe locul 2 cu 3 puncte, pierzând meciul de pe teren propriu în fața Rusiei cu scorul de 1-2 și câștigând in extremis în Suedia cu 3-2 după ce echipa lui Lucescu a întors scorul de 0-2 după pauză.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Rusia – Turcia

Naționala lui Cherchesov se prezintă într-o formă foarte bună de joc, reușind să nu piardă niciun meci până acum, iar în acest moment, șansele rușilor de a se apropria și mai mult de CE cresc considerabil dacă jocul din această seară se încheie cu o victorie pentru aceasta. Cred totuși în forța grupului condus de Mircea Lucescu că nu va pierde și partida aceasta și că va putea redresa corabia în cele din urmă, având șanse mari să plece cu cel puțin un rezultat de egalitate de la Sochi. Voi miza astfel pe un gol marcat de Calhanoglu&Co și pe un rezultat pozitiv pentru roșii.

Pont pariuri Franța - Germania