Rusia - Suedia. Ponturi pariuri și cote

Al doilea joc ce va fi urmărit la nivel european în număr destul de mare este cel dintre Rusia și Suedia ce se va disputa începând cu ora 22:45 la Kalinigrad. Rușii au prima șansă în fața suedezilor în această seară și speră să profite de forma bună prin care trece încununând-o cu o victorie.
rusia

Rusia a uimit întreaga Europă prin câștigarea alegerilor de găzduire ale CM, atrăgând multe critici cu privire la acest aspect, însă ceea ce a putut oferi în această vară a fost peste așteptări. Poate cea mai bine pregătită competiție din ultimele decenii, organizarea fiind de lăudat pe deplin, însă și naționala statului gazdă care a reușit lucruri frumoase la acest Turneu Final. Rusia a reușit să treacă chiar de optimi în fața Spaniei însă s-a oprit în sferturi, ne reușind să acceadă mai departe datorită diferenței prea mare de valoare comparativ cu naționala Croației. Se dorește performanță în continuare și iată cum rușii au obiectiv participarea la CE și au mari șanse să o obțină la fel dacă lucrurile se vor derula în aceeași manieră. O singură partidă au disputat rușii până acum în Liga Națiunilor contra turcilor, câștigând în fața naționalei lui Lucescu cu scorul de 2-1, și iată cum locul 1 este obligat să îl păstreze și după meciul din această seară.

Rusia echipa probabila: Lunev; Fernandes, Neustadter, Dzhikiya, Kudryashov; Zobnin, Gazinskiy, Kuzyaev; Cheryshev, Golovin; Dzyuba

Top 10 oferte la pariuri in Romania

Suedia a fost și ea o supriză plăcută la acest Turneu Final din Rusia la care a reușit să ajungă până în sferturi unde a fost eliminată de naționala Angliei. Cu o ofensivă aproape inexistent pe alocuri, dar cu o așezare defensivă excelentă mai puțin în partida contra englezilor, suedezii au încercat să schimbe acest sistem și să joace într-o formulă ceva mai ofensivă care a fost de jucată la vremea aceea și de aici și eliminarea în mod drastic de la CM, dar rămânând cu multe amintiri frumoase și învățături care pot fi de folos în această campanie. Suedia lui Andersson are ca obiectiv participarea la Campionatul European din 2020, deci implicit să obțină o poziție avantajoasă în Liga Națiunilor însă până acum, debutul a fost unul slab sau mai bine zis neașteptat. Suedezii au debutat cu o înfrângere chiar pe teren propriu scor 2-3, după ce o mare parte din meci au condus destul de sigur însă o relaxare a făcut ca toată munca să se prăbușască și iată cum galbenii au rămas extrem de descoperiți în mare parte din zone.

Suedia echipa probabila: Olsen; Lustig, Lindelof, Granqvist, Augustinsson; Claesson, Larsson, Ekdal, Forsberg; Berg, Thelin

Ponturi pariuri și pronostic analizat Rusia – Suedia

Cotele de la casele de pariuri variază foarte mult, dar în special avantajul îi este oferit Rusiei care se simte cel mai bine în acest moment, are un parcurs foarte bun și cu siguranță se vede o schimbare continuă și pozitivă încă de la CM, ne având o discrepanță așa mare ca la suedezi. De aceea, voi miza pe un fotbal deschis, cu multe faze de poartă dacă stăm să judecăm după cum a debutat această Ligă a Națiunilor, și implicit goluri, suedezii având și ei mari șanse să marcheze pentru a-și lua revanșa pentru ultimele trei înfrângeri.

Pont Pariuri Slovenia - Cipru