Royal Pari - Real Potosi. Se intalnesc prima cu ultima clasata

Sambata seara, de la ora 22:00, avem disputa Royal Pari - Real Potosi, din campionatul Boliviei. Diferenta uriasa intre cele doua formatii, iar numarul golurilor ar trebui sa fie ridicat.

Royal Pari este surpriza acestui sezon din Bolivia. Cu un joc mult mai dinamic si mai ofensiv, clubul din Santa Cruz de la Sierra a ajuns sa stranga 22 de puncte dupa 9 runde si sa fie pe primul loc in campionat, cu un golaveraj 21-6.

Are al doilea cel mai bun atac, insa dispune de cea mai sigura aparare. In 5 meciuri pe teren propriu pana acum, a obtinut tot atatea succese, marcand de 15 ori.

Real Potosi pur si simplu nu poate sa depaseasca problemele interne. Se afla pe ultimul loc in campionat, cu doar 4 puncte stranse in 9 etape, golaveraj 7-27. In ultima runda, a pierdut, in deplasare, cu J Wilstermann, scor 0-4.

Are cea mai slaba aparare, iar in deplasare este pur si simplu dezastru. Real a pierdut toate meciurile de „afara” din acest sezon, 4 la numar, incasand 15 goluri si marcand doar de doua ori. De altfel, Real are o singura victorie in ultimele 20 de deplasari, chiar la…Potosi, cu Nacional.

In stagiunea precedenta, cele doua nu s-au intalnit in sezonul regulat, dar au facut-o in semifinalele play-off-ului pentru Copa Sudamericana. Fiecare a castigat pe teren propriu, Royal Pari cu 2-1 si Real Potosi cu 4-0, iar Real s-a impus la penalty-uri. Insa atunci cele doua erau cam la acelasi nivel, lucru evident care nu mai este valabil si astazi. Cotele la solist sunt incredibile, de acea ma mir ca la goluri rezista unele destul de mari. Spun sa profitam de ele.

Pronostic Begu - Kozlova