Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Roherham vs Cardiff ponturi pariuri și pronosticuri 27.04.2023

Joi, 27 aprilie, de la ora 22:00 va avea loc meciul Rotherham vs Cardiff, contând pentru etapa cu numărul 38 în Championship, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!
Rotherham vs Cardiff
April 27,2023
22:00

Ponturi Rotherham vs Cardiff

peste 2.5 goluri - cotă 1.65 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Rotherham vs Cardiff

Înainte de acest meci, cele două echipe sunt vecine în clasament, ambele având același număr de puncte. În prezent, Rotherham și Cardiff se luptă pentru evitarea retrogradării, astfel că este un joc extrem de important. Recomand pronosticul „sub 2.5 goluri”, la o cota de 1.55 la Winmasters!

Rotherham

  • Rotherham se luptă pentru evitarea retrogradării în acest sezon. După 43 de etape, aceștia se află doar pe locul 19, cu 46 de puncte, având doar 3 lungimi peste „zona roșie”.
  • Gazdele sunt fără victorie de 4 etape, timp în care au înregistrat două înfrângeri și două remize. Vine după eșecul cu Bristol City, scor 2-1.
  • Rotherham a câștigat un singur joc oficial cu cei de la Cardiff în ultimii 20 de ani. Se impune din nou? 2.95 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Johansson – Peltier, Humphreys, Wood, Bramall – Lindsay, Coventry – Ogbene, Quina, Fosu-Henry – Hugill

Cardiff

  • La fel ca adversara sa din acest meci, Cardiff se luptă pentru a scăpa de retrogradare. Aceștia au același număr de puncte, respectiv 46 în 43 de etape.
  • Oaspeții sunt neinvinsi de două runde, timp în care au reușit o victorie cu Watford (1-3) și o remiză cu Stoke (1-1).
  • Domină clar duelurile directe cu Rotherham, Cardiff fiind neînvinsă în ultimele 6 întâlniri oficiale – în tur s-a impus cu 1-0. Câștigă din nou? 2.85 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Alnwick – Romeo, Ng, Kipre, McGuinness, O’Dowda – Sawyers, Wintle, Ralls – Etete, Kaba

Pariază pe COTA 1.55 la Winmasters!

Plasează pariul