Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Rotherham vs Burnley ponturi pariuri și pronosticuri 18.04.2023

Duelul dintre Rotherham și Burnley este unul programat să se joace marți, în data de 18 aprilie, de la ora 21:45, acesta contând pentru etapa cu numărul 43 din Championship, urmând să se desfășoare pe "Aesseal New York Stadium", unde ne așteptăm ca oaspeții să strălucească.
Rotherham vs Burnley
April 18,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Rotherham vs Burnley

Burnley este de departe echipa mai valoroasă, mai experimentată, care are de asemenea și un parcurs mult mai bun în actuala stagiune. E drept, este promovată matematic, însă ne așteptăm ca aceasta trateze fiecare meci rămas cu seriozitate maximă, de aceea vom merge cu încredere pe un succes al său, chiar dacă joacă în deplasare. Recomandarea noastră primește o cotă de 1.65 la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Rotherham – Burnley

3-0 Sinner - Cota 1.62⭐
Pariază acum

Rotherham

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește ca outsideră în această confruntare, ceea ce era de așteptat, chiar dacă beneficiază de avantajul propriului teren, urmând totuși înfrunte o adversară mult mai puternică.
  • Gazdele acestei înfruntări nu strălucesc în actuala ediție de campionat, având în vedere faptul se găsesc în a doua jumătate a clasamentului, ocupând mai exact locul al 18-lea, fiind la doar trei puncte de zona retrogradării. Până acum au reușit zece victorii și 15 remize, suferind 16 înfrângeri, în urma acestor partide marcând 44 de goluri, primind cu zece mai multe.
  • După trei partide consecutive fără înfrângere, cei de la Rotherham au clacat. În ultima rundă de campionat, aceștia au primit vizita lui Luton, formație aflată pe locul al treilea, în fața căreia au pierdut cu 0-2.

ECHIPA PROBABILA: Vickers; Peltier, Humphreys, Blackett; Harding, Lindsay, Coventry, Fosu, Quina; Ogbene, Hugill

Burnley

  • Vorbim de cea mai bună echipă din Championship, care a dominat autoritar pe întreaga durată a campionatului, aceasta reușind își asigure promovarea directă în Premier League, acolo unde a jucat în sezonul anterior.
  • Oaspeții acestei înfruntări sunt la nu mai puțin de 12 puncte de locul secund, astfel pare greu de crezut vor putea ceda șefia în Championship. Până acum au obținut nu mai puțin de 91 de puncte, reușind 26 de victorii și 13 remize, suferind doar două înfrângeri. În toate aceste partide au marcat nu mai puțin de 78 de goluri, primind doar 30.
  • În ultimele 23 de partide disputate, cei de la Burnley nu au suferit decât un singur eșec, pierzând cu Manchester City în sferturile Cupei Angliei. De atunci au disputat patru jocuri, în acestea reușind două victorii și două remize.

ECHIPA PROBABILA: Muric; Roberts, Harwood-Bellis, Beyer, Maatsen; Cullen, Cork, Brownhill; Gudmundsson, Barnes, Foster

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Burnley

Pariază pe Cota 1.65 la Betano!

Plasează pariul