Pariuri sportive

Romania vs Serbia – Ponturi Campionatul Mondial – 03-12-2023

Duminică, de la ora 19:00, la Herning, în cadrul rundei cu numărul 2 din Grupa A, România va înfrunta Serbia. Meciul este televizat de către Digi Sport 2 și Prima Sport.

romania handbal feminin

Ponturi pariuri și pronostic analizat România vs Serbia

Dacă ne uităm prin ochii caselor de pariuri atunci România ar trebui să câștige, însă lucrurile nu sunt deloc atât de ușoare precum s-ar crede. Cu toate acestea, chiar și fără Neagu am decis să merg pe succesul echipei noastre datorită jocului de echipă pe care l-a arătat pe tot parcursul anului. Victorie România -2.5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.75 la Superbet.

Superbet
Superbet

România vs Serbia

Victorie România -2.5 goluri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi România - Serbia

România

  • Fără eșec în 2023, România lui Florentin Pera și-a făcut perfect treaba în meciul din runda inaugurală a Mondialului, iar acum ocupă prima poziție.
  • Eliza Buceschi a reușit să înscrie 7 goluri și astfel să fie jucătoarea cu cele mai multe goluri înscrise în victoria cu 44-19 din partida cu Chile, unde am oferit un pronostic câștigător.
  • În căutarea celei de-a doua victorie a Grupei E, România va trebui să joace precum a făcut-o în ultimele două dueluri directe cu Serbia. Deși au fost meciuri amicale, naționala noastră s-a impus cu 26-20 și 29-26.

Serbia

  • Plecată cu a doua șansă conform caselor de pariuri, Serbia nu a putut produce surpriza în meciul contra Danemarcei. Formația gazdă a reușit să se impună cu scorul de 25-21, ceea ce pune oarecum presiune pe vecina României.
  • Aflată pe locul 3, Serbia dacă va pierde acum și în ultima rundă învinge Chile, atunci merge în grupele principale și va avea o misiune aproape imposibilă.
  • Ocupantele primelor 3 locuri din fiecare grupa se vor califica în grupele principale, acolo unde vor mai disputa doar câteva meciuri. În ceea ce privește rezultatele împotriva României din ultimii zeci ani, Serbia a câștigat două meciuri din cinci confruntări.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri