Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

România vs Portugalia ponturi și pronosticuri 08.04.2023

Sâmbătă, de la ora 17:00, România și Portugalia se vor duela în barajul de calificare la Campionatul Mondial de handbal feminin. Meciul tur este transmis de Pro Arna, urmând ca returul să aibă loc pe 12 aprilie.
România vs Portugalia
April 08,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat România vs Portugalia

Este diferență mare între cele două naționale, iar cum România nu a ratat vreo ocazie de a participa la CM de handbal, vă recomand victorie România la handicap (-9.5 goluri), cotă 1.87 la Superbet.

Ponturi România – Portugalia

Victorie Ons Jabeur scor 2-0 - Cota 1.53⭐
Pariază acum

România

  • Calificată la toate edițiile ale Campionatului Mondial, România pleacă și acum cu prima șansă, iar un eventual insucces ar fi o pată asupra handbalului românesc.
  • Meciul se joacă cu casa închisă, conform organizatorilor de la Pitești s-au vândut toate cele 4.000 de bilete, ceea ce l-a mulțumit pe selecționerul Florentin Pera.
  • Pe de altă parte, jucătoare cheie fac parte din loturile CSM București și Rapid București, cele două formații care participă în sferturile Champions League, aici incluzând-o și pe Cristina Neagu.

Portugalia

  • Portugalia a mai produs surprize la handbal feminin de-a lungul timpului, doar că acum este altceva și va fi primul meci oficial din 2023.
  • Calificarea în acest punct a venit după ce în turul anterior a trecut cu 32-19 și 36-12 de naționala Azerbaijanului.
  • Pe de altă parte, în ediția anterioară, naționala lusitană a pierdut în fața Germaniei, tot în această fază. Totodată, abia în 2008 a apărut această național, dar de atunci și până în prezent nu a intrat niciodată pe tabloul principal.

Pariază la Superbet pe meciurile naționalei României de handbal feminin!

Plasează pariul