Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

România vs Franța ponturi și pronosticuri 07.11.2022

Luni, de la ora 21:30, România și Franța se vor duela la Skopje, în Boris Trajikovski Sports Center, în etapa 2 din Grupa C de la Campionatul European de handbal feminin. Meciul este transmis și la televizor, pe Digi Sport 2 și Prima Sport.
România vs Franța
November 07,2022
21:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat România vs Franța

Diferența de valoare dintre cele două naționale este evidentă și spre deosebire de Olanda, Franța pune mult accentul pe apărare și asta mă aștept să ne pună în dificultate. Drept urmare, recomandarea mea pentru acest duel este victorie Franța +3.5 goluri, cotă 1.67 la Superbet.

Ponturi România – Franța

Nu va fi un tie-break - Cota 1.57⭐
Pariază acum

România

  • Din nou plecată cu a doua șansă conform cotelor listate de către casele de pariuri online, selecționata de handbal a României are de tras dacă vrea primele puncte în grupă.
  • Nu s-a făcut deloc de râs în primul duel de la Campionatul European, acolo unde a pierdut, dar a fost doar un gol diferență între ea și Țările de Jos. 28-29 (12-14 pauză) a fost scorul unui duel unde cele mai bune marcatoare ale României au fost Crina Pintea, Eliza Buceschi și Grozav, cu cinci reușite.
  • Cristina Neagu nu a mai putut să salveze naționala, marcând doar trei goluri. Astfel, ocupăm penultimul loc în Grupa C, iar miercuri jucăm contra Macedoniei de Nord.

Franța

  • Cu un joc excelent în prima partidă a turneului, Franța și-a făcut de cap contra Macedoniei de Nord, pe care a reușit să o învingă cu scorul de 24-14 (12-5 pauză).
  • Net superioare adversarelor sale, jucătoare franceze s-au apărat foarte bine. Pe faza de atac cea mai bună a fost Lassource, cu patru goluri înscrise.
  • Drept urmare, ocupă locul 1 în Grupa C, cu 2 puncte și în mare parte și-a asigurat calificarea în faza următoare, dat fiind faptul că primele trei din grupă merg mai departe.

Pariază la Superbet pe meciurile de la Campionatul European de handbal feminin!

Plasează pariul