România U21 - Țara Galilor U21. Ponturi pariuri și cote

De la ora 19:00 vom avea parte de prima finală a tricolorilor mici din seria ultimelor două jocuri din grupa de calificare pentru Campionatul European. România lui Mirel Rădoi se va duela pe teren propriu la Cluj în fața naționalei Țării Galilor, iar aceasta este pregătită să nu aibă emoții prea mari în ultima rundă și să obțină toate cele trei puncte încă din această seară, rămânând astfel un singur punct de bifat.
romania u21 tara galilor u21

România U21 lui Mirel Rădoi și al tuturor copiilor care ne-au făcut în acest moment să visăm cu ochii deschiși la o participare la Campionatul European realizează poate cea mai importantă performanță din ultimele două decenii. Această națională se dovedește a fi cea mai valoroasă și cea mai puternică din toate punctele de vedere față de ultimele care au dat greș în cele din urmă, și se pare că legăturile stabilite de fostul selecționer Daniel Isăilă alături de noii tineri prezenți la lotul național și venirea lui Mirel Rădoi au fost de bun augur pentru tricolori care se văd în puterea de a reliza lucruri notabile la acest moment. Coman&Co se situează pe locul 1 în grupa de calificare cu 18 puncte, nimeni ne crezând la începerea campaniei că se poate izbuti acest lucru, dar iată că naționala aceasta mică are șanse mari să fie catalogată uriașă dacă va reuși să se califice mai departe, fiind peste seniori, lucru ce se vede de altfel atât în joc cât și ca vestiar.

În ultimele două partide s-a simțit cel mai bine prezența unui lider în vestiar și a impulsului transmit de Mirel Rădoi, tricolorii mobilizându-se exemplar contra Portugaliei pe care a reușit să o învingă chiar la Lisabona cu scorul de 2-1 după un penalty apărat de Andrei Radu în ultimul minut, și pe Bosnia la Ovidiu cu scorul de 2-0, și iată cum în acest moment mai are nevoie de doar 4 puncte pentru a se califica la Euro, iar șansele sunt foarte mari dacă se va păstra aceeași atitudine ca până acum.

Romania U21 echipa probabila: Radu – Boboc, Rus, Pascanu, Stefan – Nedelcu, Oaida – Man, Hagi, Coman – Ivan

Top 10 oferte la pariuri in Romania

Țara Galilor U21 era văzută ca o selecționată care avea șanse importante la calificare înaintea start-ului acesta de campanie, însă ulterior lucrurile nu s-au mai  desfășurat în atmosfera pe care sperau să o mențină. Antrenată de la margine de galezul Page, selecționata Țării Galilor nu mai are nicio șansă pentru a se califica la Campionatul European astfel că deplasarea de la Ovidiu este mai mult o obligație, dar și o șansă a jucătorilor care nu au disputat până acum vreun meci oficial la naționala de juniori.

Thomas este cel mai bun jucător al naționalei galeze care a reușit să o conducă doar până pe locul 4 cu 10 puncte obținute până în acest moment, fiind la 8 distanță de poziția de baraj, iar maxim-ul de puncte pe care putea să îl scoată este de 6 la număr, astfel că este imposibil pentru a mai spera la calificare. După victoria cu Liechtenstein de pe teren propriu destul de  chinuită, scor 2-1, a urmat jocul cu Portugalia din care dacă reușeau să scoată o nouă victorie, datele problemei poate ar fi arătat altfel, dar  în fapt de-a lungul campaniei au existat multe discrepanțe între rezultatele obținute, astfel că naționala lui Page este nevoită să sufere destul de multe modificări dacă își dorește să facă față cu brio în viitoarea campanie.

Ponturi pariuri și pronostic analizat România U21 – Țara Galilor U21

Încurajați din spate de un public numeros și plin de devotament față de naționala U21, tricolorii mici au șansa să scrie o pagină de istorie în această seară și cred că pot izbuti acest lucru deoarece situația de la națională este dintre cele mai pozitive în acest moment, iar tocmai acest factor este bun augur pentru un nou succes care să îi aproprie și mai mult pe galbeni de calificarea la Campionatul European. Practic doar aceștia se luptă pentru ceva concret în acest meci deoarece galezii nu mai pot spera la nimic din această campanie, astfel că toată încrederea merge pe naționala lui Rădoi care poate câștiga partida și chiar la un scor mare, chiar dacă partida din tur s-a încheiat cu doar un 0-0, situația în acest moment este favorabilă galbenilor.

Pont Pariuri Dinamo București - Dunărea Călărași