România - Serbia. Ponturi pariuri si cote

Cel mai așteptat meci al acestei săptămâni de întreaga suflare românească va avea loc în această duminică începând cu ora 16:00 pe National Arena. Tricolorii vor înfrunta selecționata Serbiei, și promit să facă spectacol pentru toți fanii echipei naționale, mai ales că cele trei puncte sunt vitale în acest moment pentru galbeni
romania small serbia

România pare să își fi dat un restart de la venirea lui Cosmin Contra, galbenii arătând cu totul diferit față de mandatul trecut al lui Christopher Daum. Naționala condusă în acest moment de Guriță are un alt spirit și o altă dorință de a realiza lucruri frumoase în următorii ani, elemente care lipseau cu desăvârșire înainte. Chiar dacă această națională nu deține un lot chiar atât de valoros pe cât și l-ar fi dorit fanii tricolorilor, întregul staff încearcă să inspire acestui grup toată motivația de care are nevoie pentru a triumfa. Trei jocuri au disputat galbenii până în acest moment, reușind să nu piardă niciunul, remizând de două ori și câștigând o singură dată.

După două egaluri contra celor mai importante selecționate, 0-0 la Ploiești cu Muntenegru, și un 2-2 de senzație la Belgrad în fața Serbiei, tricolorii au spart gheața și au câștigat la Vilnius în fața Lituaniei, scor 2-1, după un gol înscris de Maxim în ultimul minut. Chipciu reușise să deschidă scorul în minutul 10, dar de atunci România nu și-a mai creat prea multe situații, lăsând adversarul să vină peste ea, lucru ce ar trebui corectat de Contra până la meciul din această după-amiază deoarece îi va costa scump pe tricolori o astfel de atitudine.

Romania echipa probabila: Tatarusanu – Benzar, Sapunaru, Tamas, Bancu – Stoian, Razvan Marin – Mitrita, Stanciu, Maxim – Keseru.

Serbia vine la București pentru a încerca să reușească un succes pe terenul selecționatei noastre, fapt ce poate fi îndeplinit datorită lotului mult mai valoros și mai experimentat pe care îl dețin sârbii, dar care ar putea să întâmpine destul de multe probleme mai ales în ce privește atmosfera creată de fanii prezenți la stadion. Naționala lui Krstajic a arătat o creștere destul de mare în fotbal înainte de prezența la CM acolo unde nu se aștepta nimeni să vadă Serbia, o calificare de altfel istorică ce rămâne în amintirile suporterilor. În Rusia lucrurile s-au desfășurat relativ bine pentru sârbi care din păcate nu au trecut de grupe.

În Liga Națiunilor, până în acest moment situația se prezintă foarte bine. Tadic&Co se află pe locul 1 cu 7 puncte, câștigând meciurile cu Lituania și Muntenegru și remizând chiar cu combatanta din această seară. Sârbii au învins la Skopje în urmă cu câteva zile prin două goluri marcate de Mitrovic, având astfel un moral excelent înaintea duelului contra tricolorilor.

Serbia echipa probabila: Dmitrovic – Rukavina, Milenkovic, Veljkovic, Rodic – Maksimovic, Lukic – Gacinovic, Tadic, Zivkovic – Mitrovic

Ponturi pariuri și pronostic analizat România – Serbia

Casele de pariuri sunt destul de rezervate cu privire la rezultatul din această după-amiază de la București acolo unde tricolorii sunt priviți cu șansa a doua la victorie, sârbii fiind favoriții bookmakerilor datorită lotului mult mai valoros și mai experimentat. Cred în naționala lui Krstajic că va reuși să se impună în fața tricolorilor deoarece jocul din tur a arătat totuși o diferență destul de mare între cele două selecționate, iar  cu un joc de pase mai elaborat și mai bine trasat, naționala sârbă nu va rata victoria pe National Arena.

Pont Pariuri România - Serbia