Romania - Grecia live online 19-11-2013


Romania – Grecia live online 19-11-2013

In aceasta seara de la ora 21:00 pe Arena Natioana echipa condusa de Victor Piturca va primi vizita nationalei Greciei condusa de Fernando Santos.

Dupa meciul tur pierdut de tricolori cu scorul de 3:1 in seara aceasta au nevoie de o victorie cu scorul de 2:0 pentru a se califica la cea mai importanta competitie fotbalistica din lume. Ultimul Campionat Mondial la care a participat Romania a fost in anul 1998, atunci cand tricolorii au ajuns pana in optimi.

Meciul din aceasta seara este transmis pe Antena 1, post care a televizat toate meciurile de pe teren propriu ale Romaniei din aceasta campaniei pentru calificare la Cupa Mondiala din Brazilia.

Meciul poate fi vazut si live online gratis pe site-ul nostru: ponturi-bune.ro/live

Click aici pentru Romania – Grecia live online 19-11-2013

Dupa ce ati dat click asteptati 30 de secunde pentru a putea inchide reclamele. Daca transmisia nu merge bine sau nu va place limba in care se comenteaza puteti intra aici, si sa alegeti alta varianta de streaming.

Tricolorii vor incepe partida cu Grecia cu urmatorul 11 (4-1-4-1): Tatarusanu – Matel, Goian, Chiriches, Latovlevici – Hoban – Torje, Maxim, Stancu, Tanase – Marica

Fernando Santos va trimite in teren urmatorii 11 jucatori (4-3-3): Karnezis – Torosidis, Sokratis, Siovas, Holebas – Kone, Tziolis, Maniatis – Salpingidis, Mitroglou, Samaras

Pentru alte variante de streaming dar si pentru mai multe meciuri live online dati click pe urmatorul banner:
Meciuri Live Online