Pariuri sportive

Rapid Bucuresti vs Kristiansand – Ponturi Liga Campionilor – 12-11-2023

Duminică, de la ora 15:00, Rapid București primește vizita lui Kristiansand, totul în urma unui duel al rundei cu numărul 7 din Grupa B Champions League. Jocul poate fi urmărit pe Digi Sport 2.


Ponturi pariuri și pronostic analizat Rapid București vs Kristiansand

Prestația echipelor nu a fost diferită, dovadă că ambele au același număr de puncte, însă Kristiansand știe cum să pună problema și asta pentru că a învins Rapid București într-o dublă din fazele superioare ale ediției anterioare. Așa cum au jucat cele două nu există o favorită, însă merg pe Victorie Kristiansand, cotă 1.42, iar motivul este valoarea individuală a jucătoarelor și faptul că asta poate face diferența.

Superbet
Superbet

Rapid București - Kristiansand

Victorie Kristiansand

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi Rapid București – Kristiansand

Rapid București

  • Rapid București este în căutarea celei de-a cincea victorii consecutive în toate competițiile. Cea mai recentă dintre ele a venit în campionat, 31-23 cu Gloria Buzău.
  • Tot de o victorie a avut parte Rapid și în meciul cu Krim Ljubljana. 35-22 a fost scorul celei de-a doua victorii din Grupa B a reprezentantei Ligii Florilor.
  • Cu cinci puncte acumulate în decursul celor 6 dueluri, Rapid București se afllă pe locul 6, ultimul care asigură calificarea în fazele superioare. Este la egalitate de puncte și cu adversarul de duminică, dar și cu Ferencvaros.

Kristiansand

  • Pe locul 5 în Grupa B, Kristiansand este capabilă de orice și a arătat asta în ultimele sezoane când a reușit performanțe la care aspiră toate echipele de club din Europa.
  • A început să joace timid și de trei etape nu mai bate pe nimeni în Grupa B din Champions League. În runda anterioară a pierdut acasă, 34-36 în fața lui Metz.
  • Eșecul cu Metz a trezit-o la realitate și drept urmare a câștigat următoarele trei meciuri care au urmat. Este drept, au fost în competițiile interne, 45-43 cu Oppsal, 39-29 cu Fredrikstad și 27-26 cu Byasen.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri