Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Rapid București vs Buducnost ponturi și pronosticuri 08.01.2023

Duminică, de la ora 17:00, Rapid București și Buducnost se vor duela în etapa cu numărul 10 din cadrul Ligii Campionilor la handbal feminin. Sunt parte din Grupa B, iar meciul lor va fi transmis și la televizor, pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1.
Rapid București vs Buducnost
January 08,2023
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Rapid București vs Buducnost

Favorită certă, Rapid București nu are voie să rateze victoria, având în vedere că vorbim despre o echipă cu un lot net superior și care acasă este încă neînvinsă. Recomandarea mea este victorie Rapid București +2.5 goluri, cotă 1.50 la Superbet.

Ponturi Rapid București – Buducnost

peste 19.5 game-uri - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Rapid București

  • Campioana României în exercițiu a ajuns la cinci victorii consecutive după ce a încheiat anul 2022 cu o victorie în Liga Florilor. A învins-o cu 31-26 pe Bistrița.
  • prestație la fel de bună are și în Champions League, competiție unde în precedentele două jocuri le-a învins pe Gyor (30-27) și Storhamar (36-29).
  • Încă neînvinsă acasă în această Grupă B și cu doar un eșec în nouă etape, ea se află pe locul 4, având 14 puncte. Doar două puncte stau între ea și liderul Gyor.

Buducnost

  • Aflată pe locul 5 în Grupa B, Buducnost este o echipă care reprezintă Muntenegru în handbalul mare. Are doar 9 puncte, cu cinci mai puține decât Rapid și cu cinci peste Storhamar, vecinele ei de clasament.
  • În runda anterioară a suferit a patra înfrângere din competiție, totul după ce scorul meciului cu Gyor a fost 23-25.
  • Interesantă și prestația ei din meciurile avute pe teren străin. Acolo a izbutit trei victorii din patru dueluri, iar singurul eșec suferit a fost acel 32-19 cu liderul Gyor.,

Pariază la Superbet pe meciurile din Champions League handbal!

Plasează pariul