Pariuri sportive

QPR vs Stoke – Ponturi Championship – 28-11-2023

Marți este fotbal în Champions League, dar totodată este și în runda cu numărul 18 din Championship. Una dintre partidele programate se joacă de la ora 21:45 și le aduce la linia de start pe QPR și Stoke City. “Loftus Road” este locul de întâlnire al celor două echipe, iar meciul poate fi vizionat prin intermediul caselor de pariuri online, acolo unde poți paria și live.

QPR

Ponturi pariuri și pronostic analizat QPR vs Stoke

QPR nu este deloc în apele ei și va avea o misiune grea dacă nu se trezește repede la realitate. Nu greșesc cu nimic dacă spun că situația ei este critică, dar în fața unei echipe precum Stoke are motive să se gândească la victorie. Cert este că ambele sunt certate cu golurile și au două dintre cele mai slabe ofensive, iar văzând lucrul acesta am jucat sub 2,5 goluri, cotă 1.75 la Superbet.

Superbet
Superbet

QPR vs Stoke

Sub 2.5 goluri

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Ponturi QPR - Stoke

QPR

  • Și-a schimbat recent antrenorul și din 31 octombrie 2023 l-a numit pe spaniolul Marti Cifuentes. Cu toate acestea, rezultatele tot au întârziat să apară și drept urmare QPR nu s-a mai impus de 12 partide.
  • Nici măcar nu a înscris în precedentele două jocuri, semn că nu antrenorul era problema la echipa londoneză. 0-0 cu Bristol City și 0-1 cu Norwich sunt rezultatele înregistrate în precedentele două confruntări.
  • În clasament nici nu-i vine să se uite. Ocupă penultima poziție, cu 10 puncte și este tot penultima când vine vorba despre numărul de goluri înscrise. 11 reușite are în 17 meciuri.

Echipă probabilă: Begovic – Kakay, Cook, Dunne, Paal – Colback, Field – Smyth, Chair, Willock – Dykes

Stoke City

  • Aflată pe locul 16, cu 21 de puncte, Stoke City are -5 la golaveraj. Este la egalitate de puncte cu Watford, dar întocmai golaverajul mai slab o face să fie sub adversarul său în ierarhia Championship.
  • Are ceva în comun cu QPR și acesta este numărul mic de goluri înscrise. Aproape 1 gol per meci a reușit formația în alb și roșu. Nu a înscris de trei meciuri.
  • Ultima oară când Stoke a dat gol a fost în urmă cu o lună și atunci câștiga cu 2-0 în compania lui Middlesbrough. Au urmat două remize albe și eșecul cu 0-3 din runda anterioară, cu Blackburn Rovers.

Echipă probabilă: Bonham – Gooch, Rose, McNally, Stevens – Burger, Pearson – Jun-Ho, Johnson, Leris - Mmaee


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

Winmasters Sport

Bonus de 100% până la 400 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Winboss

Până la 3000 LEI + 1000 de Rotiri Gratuite

Joacă acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Iulian Saulea

Iulian Saulea

Când vine vorba de experiență și Iulian are ani de zile în acest domeniu, el face recomandări din multiple sporturi, pe lângă fotbal el oferă în fiecare zi pronosticuri din tenis, baschet și hochei.


Top case de pariuri