Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Qatar vs Ecuador ponturi și pronosticuri 20.11.2022

De la ora 18:00, Qatar și Ecuador se vor înfrunta în meciul inaugural al Cupei Mondiale din 2022. Partida are loc pe „Al Bayt Stadium” din orașul Al Khor.
Qatar vs Ecuador
November 20,2022
18:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Qatar vs Ecuador

Deși este echipa gazdă, Qatar are limitele ei și o văd să se autodepășească în fața Ecuadorului, iar atunci am să merg pe mâna ecuadorienilor. Victorie Ecuador este recomandarea mea, cotă 2.10 la Superbet.

Ponturi Qatar – Ecuador

peste 56.5 goluri - Cota 1.67⭐
Pariază acum

Qatar

  • Selecționata de fotbal a statului Qatar s-a calificat la Campionatul Mondial în premieră, dar și acest privilegiu îl are datorită statutului de țară organizatoare.
  • S-a pregătit intens pentru acest turneu, cu meciuri amicale împotriva unor selecționate din America de Sud și de Nord. Astfel, eșecul cu Canada este singurul din ultimele cinci partide.
  • 2-2 a fost scorul în partida cu Chile, iar imediat după acele trei partide a fost victorioasă în jocurile cu Guatemala (2-0), Honduras (1-0) și Panama (2-1).

Echipă probabilă:  Sheeb – Hassan, Rawi, Khoukhi – Ahmed, Boudiaf, Haydos, Hatem, Miguel – Ali, Afif

Ecuador

  • Prima ei participare la un turneu final de această anvergură a avut loc în edișia din 2002, atunci când a încheiat pe locul 24 și a părăsit competiția din grupe.
  • Cea mai buna prestație a avut-o în 2006, deși a participat și în 2014. Atunci a terminat pe locul 12 și a reușit să treacă de faza grupelor.
  • De această dată calificarea a venit datorită unui loc 4 pe care a încheiat în calificările sud-americane, cu 26 de puncte. A avut două puncte peste Peru, echipa care a prins locul de baraj.

Echipă probabilă: Dominguez – Estupinan, Hincapie, Torres, Arboleda – Ibarra, Gruezo, Caicedo, Preciado – Estrada, Valencia

Cea mai buna cota la pariul: victorie Ecuador

*Cotele pot suferi modificari.

Pariază la Superbet pe meciurile de la Cupa Mondială!

Plasează pariul