Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Pyunik vs Zalgiris ponturi și pronosticuri 06.10.2022

De la ora 19:45, Pyunk Erevan și Zalgiris se vor duela în etapa cu numărul 3 din Grupa H din Europa Conference League. Se joacă pe Republican Stadium.
Pyunik vs Zalgiris
October 06,2022
19:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Pyunik vs Zalgiris

Considerate outsidere în această grupă, cele două echipe au arătat că se pot autodepăși, iar asta aștept să se întâmple și acum. Drept urmare, ambele marchează este recomandarea mea, cotă 1.90 la Superbet.

Ponturi Pyunik – Zalgiris

victorie Molde - Cota 1.67⭐
Pariază acum

Pyunik

  • Evoluția echipei din Armenia a fost una bună în etapa trecută din Europa Conference League, atunci când a obținut și prima ei victorie din grupă.
  • Pyunik Erevan a dat lovitura în fata lui Slovan Bratislava, echipă pe care a învins=o datorită reușitelor lui Dashyan si Otubanjo. 2-0 a fost scorul acelei partide.
  • Tot după o victorie vine și acum, dar în campionatul intern. Pyunik a trecut cu scorul de 5-1 de Alashkert și a venit pe locul 4 în Premier League Armenia.

Zalgiris

  • Fotbalul din Lituania este la picioarele lui Zalgiris, echipă care tocmai ce a obținut a treia victorie consecutivă în competițiile interne.
  • Cea mai recentă dintre partide a venit la pachet cu succesul în fața lui Kauno Zalgiris, echipă pe care tocmai a eliminat-o din Cupa Lituaniei și s-a calificat în finală.
  • În Europa Conference League încă nu a reușit să înscrie, iar după două etape se află pe locul 3 al grupei H, cu un singur punct. 0-0 cu Slovan Bratislava este rezultatul care i-a adus cel unic punct.

Pariază la Superbet pe meciurile din cupele europene!

Plasează pariul