Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Pyunik vs FC Basel ponturi și pronosticuri 03.11.2022

De la ora 19:45, FC Basel merge la Erevan, acolo unde se va duela cu Pyunik, pe Republican, în a 6-a etapă din Europa Conference League. Sunt parte din Grupa H, acolo unde mai evoluează Slovan Bratislava și Zalgiris.
Pyunik vs FC Basel
November 03,2022
19:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Pyunik vs FC Basel

Dat fiind faptul că se joacă cu calificarea pe masă și victoria este echivalentă cu calificarea în primăvara europeană, cred că gazdele vor juca cu garda jos și atunci vă recomand peste 2.5 goluri, cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi Pyunik – FC Basel

Peste 2.5 goluri - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Pyunik

  • A intrat în cupele europene din rolul de campioană a Armeniei, dar a ajuns pe locul al treilea în Grupa H din Europa Conference League.
  • Are 6 puncte, două mai puține decât primele două clasate, ceea ce înseamnă că trebuie să obțină victoria pentru a merge în fazele superioare. Este singura condiție, deoarece ar depăși FC Basel în clasament.
  • Pe de altă parte, FC Basel este singura echipă în fața căreia nu a câștigat în această grupă. Vine acum și după două înfrângeri, 1-2 cu Zalgiris și Slovan Bratislava.

FC Basel

  • echipă mereu abonată la lupta pentru câștigarea campionatului în Elveția, FC Basel tocmai ce a avut parte de un nou eșec în disputa cu Young Boys, 1-3.
  • A ratat ocazia să obțină calficarea în primăvara Europa Conference League cu o etapă înainte de finalul acestei faze și asta pentru că a clacat în fața lituanienilor de la Zalgiris.
  • Deși a înscris de două ori și a condus cu 2-0 încă după 18 minute, FC Basel s-a văzut egalată la mijlocul reprizei a doua și rezultatul final a fost egal, 2-2. O aduce pe locul 2 în grupă, cu 8 puncte, la egalitate cu Slovan Bratislava.

Pariază la Superbet pe meciurile din cupele europene!

Plasează pariul