Pronosticuri tenis - Pedro Cachin vs Ivan Dodig - Barcelona


Pronosticuri tenis – Pedro Cachin vs Ivan Dodig – Barcelona

Open-ul de la Barcelona ne propune o alta partida interesanta pentru marti 19 aprilie, Pedro Cachin vs Ivan Dodig.

Pedro Cachin este un tanar tenismen argentinian in varsta de doar 21 de ani, care a reusit sa acceada pe tabloul principal de la Barcelona dupa ce a trecut de calificari. Cachin ocupa pozitia 242 in clasamentul mondial iar in partidele din calificari, acesta i-a invins pe: Josef Kovalik 6-4, 7-5 si Pedja Krstin 6-1, 6-2. Chiar daca numele acestor doi jucatori nu va spun multe, mentionez ca acestia sunt tenismeni cu rezultate peste medie in circuitul Challenger astfel incat performanta lui Cachin nu trebuie ignorata. Acesta prefera zgura ca majoritatea sud-americanilor iar pe aceasta suprafata, Pedro are un procent de reusita de aproximativ 63% fata de doar 41% pe hard. Cea mai buna clasare reusita de argentinian in cariera sa este pozitia 166 atinsa anul trecut.

Pedro Cachin vs Ivan Dodig

sursa foto: itftennis.com

Ivan Dodig este opusul adversarului sau la multe capitole. Croatul a ajuns la 31 de ani si a vazut cam tot ce se poate vedea in tenis, avand in vedere ca este si un excelent jucator de dublu, facand pereche cu Marcelo Melo. Dodig ocupa in acest moment pozitia 79 in clasamentul mondial iar rezultatele sale in circuitul ATP nu au mai fost cele scontate in ultima vreme iar de aici si coborarea in clasament. Prezenta lui Dodig la Barcelona surprinde in mare masura deoarece acesta prefera sa evolueze pe suprafete rapide unde poate inchide punctele devreme cu servici-vole. Pe zgura, tenismenul croat in varsta de 31 de ani, are un procent de reusita de 53%, asemanator celui de pe hard insa cu un numar de partide mult mai mic disputate. Acesta a reusit cea mai buna clasare din cariera in anul 2013, pozitia 29 in clasamentul mondial iar lovitura sa de baza este voleul.

Cei doi tenismeni se vor intalni oarecum logic, doar pentru prima oara. Tanarul Cachin paseste timid pe scena unui mare turneu ATP precum cel de la Barcelona iar adversarul sau din primul tur poate fi considerat unul accesibil. Desi are o experienta infinit mai mare, Dodig este un jucator mai bun pe suprafete rapide in timp ce Cachin joaca preponderent zgura. Ma astept la un duel destul de echilibrat si consider ca Pedro Cachin are sansa sa in aceasta confruntare. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Peste 22.5 game-uri in meci.

Pronostic Pedro Cachin vs Ivan Dodig: Ivan Dodig castiga @ 1.70 la Unibet.

Pronostic mai mare Pedro Cachin vs Ivan Dodig: Peste 22.5 game-uri @ 1.89 la Unibet.

Statistica Stefan in luna aprilie: 11W – 12L.

Oferta online de pariuri la UNIBET pentru duelul – Pedro Cachin vs Ivan Dodig:

Pedro Cachin vs Ivan Dodig