Pronosticuri tenis - Nicolas Mahut vs Tatsuma Ito - Miami Open


Pronosticuri tenis – Nicolas Mahut vs Tatsuma Ito – Miami Open

Turul intai al Open-ului de la Miami ne propune pentru joi 24 martie duelul, Nicolas Mahut vs Tatsuma Ito, duel care va incepe de la ora 20:00.

Francezul Nicolas Mahut ajuns la 34 de ani, continua sa evolueze la un nivel inalt in circuitul ATP iar aceste evolutii ii permit sa se claseze in continuare intre primii 50 de jucatori ai lumii. Sportivul din Franta ocupa in acest moment pozitia 42 si putem spune ca are un inceput de an 2016 excelent. Nicolas a debutat in 2016 cu turneul de la Sydney unde a inregistrat cateva rezultate foarte bune care l-au dus pana in faza sferturilor de finala unde a fost infrant de Viktor Troicki in setul decisiv. O a doua performanta buna in acest an pentru Mahut a venit la Rotterdam, unul dintre turneele sale preferate dupa cum a declarat, unde acesta a ajuns pana in semifinale fiind invins de slovacul Martin Klizan in setul decisiv. Cele mai bune performante ale lui Mahut au fost obtinute pe suprafetele rapide iar asta se datoreaza calitatilor fantastice in jocul la fileu dar si serviciului foarte bun. Lovitura de baza a sportivului francez este voleul.

Nicolas Mahut vs Tatsuma Ito

sursa foto: zimbio.com

Adversarul francezului in duelul de joi este un tenismen japonez, foarte combatant si agil pe terenul de tenis. Tatsuma Ito in varsta de 27 de ani, nu reuseste inca sa se apropie de nivelul conationalului sau Kei Nishikori, in ciuda faptului ca si Ito are cateva calitati fizice excelente. Atuurile lui Tatsuma sunt deplasarea in teren si capacitatea de a contraataca din defensiva. Totusi cea mai inalta pozitie ocupata pana acum de sportivul japonez este pozitia 60 atinsa in anul 2012. In acest an 2016 japonezul a reusit ca performanta notabila o semifinala in turneul Challenger de la Dallas unde a fost invins de britanicul Daniel Evans. Cele mai bune performante ale carierei lui Ito au venit pe hard unde acesta are un procent de reusita de aproximativ 60%. Cea mai buna lovitura a japonezului este forehand-ul iar acesta nu detine in palmares niciun titlu ATP.

Cei doi tenismeni se vor intalni joi doar pentru a doua oara in cariera si cred ca acest duel are un favorit cert. Nicolas Mahut are sanse foarte mari de a invinge in aceasta confruntare datorita experientei nete, a formei mai bune in aceasta perioada dar si valorii mai mari per ansamblu. Cred ca francezul poate invinge in minimum de seturi, astfel incat pronosticul meu pentru biletul zilei este Nicolas Mahut castiga 2-0.

Pronostic Nicolas Mahut vs Tatsuma Ito: Nicolas Mahut castiga @ 1.47 la Unibet.

Pronostic mai mare Nicolas Mahut vs Tatsuma Ito: Nicolas Mahut castiga 2-0 @ 2.33 la Unibet.

Statistica Stefan in luna martie: 13W – 10L.

Oferta online de pariuri la UNIBET pentru duelul Nicolas Mahut vs Tatsuma Ito:

Nicolas Mahut vs Tatsuma Ito