Pronosticuri tenis - Marton Fucsovics vs Viktor Troicki - Barcelona Open


Pronosticuri tenis – Marton Fucsovics vs Viktor Troicki – Barcelona Open

Turul secund al Open-ului de la Barcelona ne propune pentru miercuri 20 aprilie confruntarea, Marton Fucsovics vs Viktor Troicki.

Sportivul din Ungaria, Marton Fucsovics, este cel mai bine clasat tenismen al acestei tari pentru moment. Acesta ocupa pozitia 212 in clasamentul mondial si intarzie sa confirme in circuitul ATP, in ciuda faptului ca in circuitul Challenger acesta este un obisnuit al fazelor finale ale competitiilor. Fucsovics are doar 24 de ani si evolueaza cel putin la fel de bine pe toate suprafetele avand procente destul de ridicate pe suprafetele rapide precum 64%, si un procent de reusita de 58% pe zgura. Acesta a reusit in 2016 doar un sfert de finala la Zhuhai intr-un Challenger iar in rest a fost eliminat prematur la majoritatea competitiilor. In turul intai, Fucsovics a reusit sa treaca de un tenismen mai bine clasat, Ernests Gulbis, dupa ce a castigat urmatoarele 2 seturi, 6-1 in decisiv. Ungurul are ca cea mai buna clasare a carierei pozitia 135 atinsa in anul 2014 iar lovitura sa de baza conform declaratiilor sale este lobul de backhand.

Marton Fucsovics vs Viktor Troicki

sursa foto: sportinglife.com

Sarbul Viktor Troicki face parte din aceeasi categorie al jucatorilor precum si precedentul adversar al lui Fucsovics. Ajuns la 30 de ani, Viktor ocupa in acest moment pozitia 24 in clasamentul mondial si este un tenismen imprevizibil. Sportivul sarb poate invinge aproape orice adversar intr-o zi buna dar poate pierde la jucatori precum Mikhail Kukushkin sau Teimuraz Gabashvili. In acest an, Viktor a reusit doua performante notabile, un titlu la Auckland in debutul sezonului dar si o finala pierduta la Sofia in fata lui Roberto Bautista-Agut. Cele mai bune performante ale sarbului au venit pe zgura unde acesta are un procent de reusita de aproximativ 65%. Lovitura sa de baza este backhand-ul iar inaintea acestui turneu, Troicki a participat la Monte Carlo unde a fost invins in 2 seturi de Gilles Simon in turul intai.

Cei doi tenismeni se vor intalni miercuri prima oara datorita diferentei de nivel la care se afla. Fucsovics are o saptamana buna la Barcelona ajungand in turul secund insa el disputa preponderent partide in circuitul Challenger. Experienta dar si valoarea mai mare se afla in tabara sarbului si ma astept ca acesta sa ajunga in turul al-3lea dupa acest duel. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Viktor Troicki -3.5 game-uri handicap.

Pronostic Marton Fucsovics vs Viktor Troicki: Troicki -3.5 game-uri @ 1.79 la Unibet.

Pronostic mai mare Marton Fucsovics vs Viktor Troicki: Peste 21.5 game-uri in meci @ 1.81 la Unibet.

Statistica Stefan in luna aprilie: 15W – 14L.

Oferta online de pariuri la Unibet pentru duelul – Marton Fucsovics vs Viktor Troicki:

Marton Fucsovics vs Viktor Troicki