Pronosticuri tenis - Marin Cilic vs Dusan Lajovic - Miami Open


Pronosticuri tenis – Marin Cilic vs Dusan Lajovic – Miami Open

Turul secund al turneului de la Miami ne propune pentru vineri 25 martie duelul, Marin Cilic vs Dusan Lajovic, duel care va incepe de la orele 17:00.

Croatul Marin Cilic nu are parte de un an 2016 la nivelul asteptarilor insa ramane in continuare clasat pe pozitia a-11a in lume. Sportivul care masoara 195 de cm inaltime este cotat ca favorit 11 la aceasta editie a Open-ului de la Miami si are parte de un adversar accesibil in turul al-2lea. In 2016, Cilic a reusit doar un tur 3 la Australian Open unde a fost infrant surprinzator de Roberto Bautista-Agut, a pierdut in turul secund la Montpellier, in sferturi la Rotterdam in fata lui Kohlschreiber si in finala la Marseille in fata australianului Nick Kyrgios. Saptamana trecuta sportivul croat reusea sa ajunga pana in sferturi de finala la Indian Wells unde a fost infrant de David Goffin in 2 seturi. Cilic poseda un serviciu extrem de puternic cu care acesta isi castiga majoritatea punctelor iar lovitura sa de baza este forehand-ul. Marin Cilic are in palmares 14 titluri castigate in proba de simplu.

Marin Cilic vs Dusan Lajovic

sursa foto: livetennis.com

Dusan Lajovic este un tenismen sarb in varsta de 25 de ani privit in trecut ca o mare speranta a tenisului sarb, insa care nu a reusit pana acum sa confirme aceste asteptari. Lajovic ocupa pozitia 70 in clasamentul mondial si aceasta parte a sezonului nu il avantajeaza. Sarbul prefera sa evolueze pe zgura unde are cifre mult mai bune decat pe suprafete rapide si un procent de reusita de aproximativ 62%. In 2016 Dusan Lajovic a reusit doar un tur 2 la Australian Open unde a fost invins de Roberto Bautista-Agut, un sfert de finala la Buenos Aires pe zgura unde a pierdut la Dominic Thiem si o semifinala la Sao Paolo tot pe zgura fiind invins atunci de Pablo Cuevas in 2 seturi. Saptamana trecuta Lajovic pierdea inca din primul tur in fata favoritului gazdelor, Ryan Harrison.Sportivul sarb nu are niciun titlu in palmares iar cea mai inalta pozitie atinsa de acesta este pozitia 57 atinsa in 2014.

Cei doi tenismeni s-au mai intalnit pana acum doar o singura data, in anul 2014 la Zagreb cand reusea sa se impuna Marin Cilic cu 7-5, 6-4. Asadar prima si singura partida dintre cei doi a fost echilibrata si ma astept la un astfel de duel echilibrat si vineri avand in vedere forma nu tocmai buna a croatului. Lajovic poate fi un adversar incomod avand in vedere capacitatea sa de efort si defensiva buna. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Peste 20.5 game-uri in meci.

Pronostic Marin Cilic vs Dusan Lajovic: Peste 20.5 game-uri in meci @ 1.81 la Unibet.

Pronostic mai mare Marin Cilic vs Dusan Lajovic: Dusan Lajovic +4.5 game-uri @ 2.00 la Unibet.

Statisticas Stefan in luna martie: 15W – 11L.

Oferta online de pariuri la UNIBET pentru duelul, Marin Cilic vs Dusan Lajovic:

Marin Cilic vs Dusan Lajovic