Pronosticuri tenis - Kyle Edmund vs Jiri Vesely - Miami


Pronosticuri tenis – Kyle Edmund vs Jiri Vesely – Miami

Turul intai al turneului ATP de la Miami ne propune pentru miercuri 23 martie duelul, Kyle Edmund vs Jiri Vesely, duel care va incepe de la orele 17:00.

Kyle Edmund este un tenismen de perspectiva originar din Marea Britanie si care la doar 21 de ani a reusit sa impresioneze atat in Cupa Davis cat si la turnee de 250 sau 500 de puncte. Kyle se claseaza in acest moment pe pozitia 87 in clasamentul mondial iar la acest inceput de an a reusit cateva rezultate bune. Sportivul englez si-a inceput sezonul la Doha unde a ajuns pana in sferturile de finala invingand jucatori precum Martin Klizan si fiind invins de Tomas Berdych. Edmund si-a trecut in palmares si un titlu cucerit la Dallas intr-un turneu Challenger unde l-a invins pe Daniel Evans in finala. Chiar daca suprafata preferata de joc a englezului de 21 de ani este zgura, suprafata pe care are un procent de succes excelent de aproximativ 73%, Kyle Edmund reuseste dupa cum am mentionat si mai sus sa obtina rezultate foarte bune si pe hard.

Kyle Edmund vs Jiri Vesely

sursa foto: hopmancup.com

Adversarul englezului pentru duelul de miercuri este cehul Jiri Vesely. Desi a debutat devreme si a impresionat inca de la 18 ani, Jiri si-a pierdut din „stralucire” iar in acest moment ocupa pozitia 55 in clasamentul mondial. La doar 22 de ani Vesely este in continuare o tanara speranta a tenisului ceh. Anul 2016 a inceput pentru sportivul ceh la Perth intr-un turneu de pregatire unde a suferit doua infrangeri si a reusit sa obtina o singura victorie. Mai apoi pentru Jiri a urmat o perioada de cosmar de 7 partide in care cehul a obtinut o singura victorie impotriva lui Lukas Rosol la Rotterdam. Vesely reuseste sa fie un tenismen care se adapteaza usor si obtine rezultate bune pe toate suprafetele iar cifrele stau marturie (64% procent de succes pe hard si 62% pe zgura). Cea mai buna pozitie pe care s-a clasat sportivul ceh este pozitia 35 atinsa in 2015 iar acesta poseda in palmares un titlu la simplu si unul la dublu.

Cei doi tenismeni s-au mai intalnit pana acum o singura data, in urma cu 5 ani de zile cand cei doi concurau la US Open in competitia pentru juniori. In acest moment sportivul care se afla intr-o forma mai buna este clar Kyle Edmund. Totusi, Vesely este un tenismen foarte talentat care a confirmat la un nivel extrem de inalt si ma astept sa-si revina inaintea unui turneu foarte important. Cred ca cehul are prima sansa in ciuda cotelor astfel incat pronosticul meu pentru biletul zilei este Jiri Vesely +1.5 seturi handicap.

Pronostic Kyle Edmund vs Jiri Vesely: Jiri Vesely +1.5 seturi handicap @ 1.39 la Unibet.

Pronostic mai mare Kyle Edmund vs Jiri Vesely: Jiri Vesely castiga @ 2.08 la Unibet.

Statistica Stefan in luna martie: 12W – 9L.

Oferta online de pariuri la UNIBET pentru duelul Kyle Edmund vs Jiri Vesely:

Kyle Edmund vs Jiri Vesely