Pronosticuri tenis - Dutra Da Silva vs Andrey Kuznetsov - Miami Open


Pronosticuri tenis – Dutra Da Silva vs Andrey Kuznetsov – Miami Open

Ziua de joi 24 martie ne propune partida din turul intai al Miami Open, Dutra Da Silva vs Andrey Kuznetsov, partida care va incepe odata cu orele 18:30.

Rogerio Dutra Da Silva este un tenismen brazilian in varsta de 32 ani. Acesta este o figura mai putin cunoscuta celor care nu urmaresc si turneele de tip Challenger in care sportivul brazilian isi disputa majoritatea partidelor. Acesta ocupa in acest moment pozitia 104 in clasamentul mondial si beneficiaza de titlul de lucky loser in aceasta saptamana la Miami. Tenismenul sud-american prefera sa evolueze pe zgura, suprafata pe care are un procent de victorie de aproximativ 64%, in timp ce pe suprafetele mai rapide precum cea de la Miami, Dutra Da Silva are doar 57% din partide castigate. In acest an 2016 brazilianul a reusit sa ajunga in finala turneului Challenger de la Santiago din Chile unde a fost infrant de Facundo Bagnis, si a mai ajuns pana in semifinale la Buenos Aires unde a fost invins de acelasi tenismen argentinian. Cea mai inalta pozitie atinsa in cariera de Rogerio este pozitia 84 atinsa in anul 2013.

Dutra Da Silva vs Andrey Kuznetsov

sursa foto: zimbio.com

Adversarul brazilianului este sportivul rus Andrey Kuznetsov in varsta de 25 ani. Kuznetsov este considerat a fi un tenismen extrem de talentat si multi asteapta ca acesta sa confirme de ani buni. In acest moment sportivul rus ocupa pozitia 51 in clasamentul mondial si pare sa progreseze incet dar sigur. In 2016 Andrey a reusit un tur 4 la Melbourne, un neasteptat sfert de finala la Doha unde a fost invins de catre spaniolul Rafael Nadal dar si un sfert de finala la turneul indoor de la Marseille unde a pierdut la Marin Cilic. Asadar Kuznetsov are cateva performante excelente in acest debut de sezon si ma astept ca pana la finalul anului, rusul sa mai urce cateva pozitii in clasament. Tenismenul de 25 de ani prefera sa evolueze pe zgura unde are aproximativ 70% procent de victorie insa toate performantele enumerate mai sus au fost obtinute pe suprafete asemanatoare celei de la Miami.

Confruntarea de joi va fi prima dintre cei doi sportivi si consider ca rusul Andrey Kuznetsov este favoritul cert. Rogerio Dutra Da Silva este un sportiv onest care nu inseala acest sport insa nu exceleaza la niciun capitol. De cealalta parte se afla Kuznetsov, un tenismen de la care se asteptau lucruri mai mari pana la 25 de ani insa care pare sa-si fi gasit cea mai buna forma in acest an 2016. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Andrey Kuznetsov castiga 2-0.

Pronostic Dutra Da Silva vs Andrey Kuznetsov: Andrey Kuznetsov castiga 2-0 @ 1.41 la Unibet.

Pronostic mai mare Dutra Da Silva vs Andrey Kuznetsov: Sub 20.5 game-uri @ 2.10 la Unibet.

Statistica Stefan in luna martie: 13W – 10L.

Oferta online de pariuri la UNIBET pentru duelul Dutra Da Silva vs Andrey Kuznetsov:

Dutra Da Silva vs Andrey Kuznetsov