Pronosticuri pariuri - Olimpik Donetsk vs Vorskla - Cupa Ucrainei


Pronosticuri pariuri – Olimpik Donetsk vs Vorskla – Cupa Ucrainei

Olimpik Donetsk vs Vorskla

Miercuri, 08 04 2014, de la ora 14:00, are loc intalnirea Olimpik Donetsk vs Vorskla, mansa retur a sferturilor de finala ale Cupei Ucrainei la fotbal.

Olimpik Donetsk ocupa pozitia a 8a in campionatul Ucrainei, acumuland un total de 22 de puncte in cele 18 etape disputate pana acum. Au reusit sa inscrie doar 16 goluri, avand o medie de mai putin de un gol/meci. In ultimele 5 partide disputate au reusit sa inscrie un singur gol. In cupa au avut pana acum un parcurs impecabil, neprimind niciun gol in cele 4 partide pe care le-au jucat. Acesta este sezonul lor de debut in primul esalon al fotbalului ucrainian. Lotul este format in mare parte din jucatori autohtoni, doar spaniolul Moha si nigerianul Isa facand exceptie.

Echipa probabila Olimpik Donetsk (4-2-3-1): Lytovka – Goshkoderia; Grishko; Dytyatev; Doronin – Ogirya; Doroshenko – Moha; Isa; Drackenko – Lysenko

Vorskla Poltava, vechea cunostinta a dinamovistilor, ocupa pozitia a7a a clasamentului, avand acelasi numar de puncte ca adevarasa sa din aceasta partida. Golaverajul este insa unul superior, reusind sa marcheze de 18 ori si invasand doar 19 goluri. In meciurile disputate de ea in acest sezon s-au inscris in medie 2.2 goluri/intalnire. Vorskla are o cupa a Ucrainei in palmares, castiga in sezonul 2008-2009. Au un lot experiment, de unde se remarca albanezul Dallku, fost international, uzbekul Tursunov si sarbul Markovski.

Echipa probabila Vorskla (4-2-3-1): Bogush – SIminin; Tkacuk; Dallku; Sapaj – Dedecko; Chesnakov – Tursunov; Januzi; Barannik – Shynder

Singurele doua intalniri directe dintre cele doua echipe s-au incheiat cu scorul de 1-1, meciul din turul campionatului, respectiv 0-0 intalnirea tur din cupa. Luand in calcul ineficacitatea dedusa din statisticile ambelor echipe, cred ca va fi un meci inchis in care se vor marca putine goluri.

Pronostic pariuri Olimpik Donetsk vs Vorskla: Se marcheaza mai putin de 2.5 goluri, la o cota de 1.75, la Sportingbet

Pronostic cota mare Olimpik Donetsk vs Vorskla: Meciul se termina la egalitate, la o cota de 3.10, la Sportingbet

Scris de Adrianul
Statistica Aprilie: 11 W – 3 L

Vezi pe net acest duel: Olimpik Donetsk vs Vorskla live online