Pronosticuri pariuri Olanda vs Franta - Amical


Pronosticuri pariuri Olanda vs Franta – Amical

Olanda vs Franta

Sursa foto: netherlandsbynumbers

Fotbalul a trecut pe plan secund

Digisport 1 va transmite vineri, incepand cu ora 21:45, pe Amsterdam ArenA, duelul Olanda vs Franta. Lasam la latitudinea voastra daca doriti sau nu sa-l treceti pe biletul zilei.

Olanda a pierdut joi unul dintre cei mai mari fotbalisti din istorie, dupa ce Johan Cruyff s-a stins din viata la varsta de 68 ani. Acest aspect adauga si mai multa tristete decat era deja, ca urmare a atacurilor din tara vecina, Belgia. Tot la niste atacuri era sa asiste Olanda toamna trecuta, in meciul amical cu Germania. Din fericire, ele au fost dejucate la timp, insa amicalul dintre nemti si olandezi nu a mai avut loc. Trecand la fotbal, acesta este abia al doilea Campionat European din 1976 incoace la care Olanda nu participa. Celalalt s-a desfasurat tot in Franta, in 1984. Doua victorii si 3 infrangeri este bilantul olandezilor in precedentele 5 partide amicale. Trei jucatori olandezi si-ar putea face debutul in duelul Olanda va Franta. Este vorba de Vincent Janssen, Timo Letschert si Rick Karsdorp. Selectionerul Danny Blind are doar cuvinte de lauda pentru Promes, pe care il vede un jucator esential in nationala Olandei in viitorul apropiat.

Franta va mai disputa 4 meciuri amicale pana la debutul Campionatului European. In ultimul de anul trecut, venind la 4 zile de la atentate, ”cocosul galic” a pierdut cu 0-2 in fata Angliei. A fost primul pas gresit din ulltimele 6 partide amicale. O statistica interesanta ne spune ca Franta nu a pierdut niciun meci in 2012 si 2014, inainte de disputarea turneelor finale, obtinand un total de 7 victorii si o remiza. Kante, jucatorul lui Leicester, ar putea debuta la francezi in acest meci.

Cele doua s-au intalnit ultima oara in primavara anului 2014, francezii impunandu-se cu 2-0 intr-un amical. Ultima intalnire directa oficiala a avut loc la Campionatul European din 2008, Olanda castigand cu 4-1.

Olanda vs Franta declaratii

Wesley Sneijder (Olanda): „Suntem intr-o situatie asemanatoare cu a Belgiei. Si ei au o generatie foarte buna, insa nu au produs nimic de ceva vreme. Trebuie sa-si intinereasca lotul, acelasi lucru intamplandu-se si cu noi”. (fourfourtwo)

Sincer, nu credem ca vom asista la un spectacol fotbalistic in duelul Olanda vs Franta si asta mai ales din cauza  evenimentelor extra-sportive din ultima perioada. Olandezii vor avea jucatori tineri in teren, care probabil vor fi motivati, spunandu-li-se ca acesta ar putea fi un nou inceput pentru nationala. Opinam insa ca va mai trece ceva vreme pana se vor lega  relatiile de joc. Astfel, ca pronostic principal vom plasa pe biletul zilei faptul ca nu vom avea goluri de  ambele parti, iar ca eveniment secundar pe acela conform caruia va fi egalitate le pauza.

Pronostic Olanda vs Franta: nu inscriu ambele, la o cota de 1.76 la netbet

Pont secunda Olanda vs Franta: 0-0 la pauza, la o cota de 2.4 la netbet

Scris de Radu

Pronosticuri fotbal martie 2016: 19W – 2V – 14L

Oferta pariuri online si cote Olanda vs Franta

Olanda vs Franta