Pronosticuri pariuri Austria vs Turcia - Amical


Pronosticuri pariuri Austria vs Turcia – Amical

Austria vs Turcia

Sursa foto: theworldgame

Austriecii pot face o figura frumoasa la EURO

Biletul zilei ar trebui sa contina doar meciuri amicale in care pronosticul e de incredere destul de ridicata. Un astfel de duel opinam noi ca este Austria vs Turcia. Acesta va avea loc marti, incepand cu ora 21:30, pe Ernst-Happel Stadion din Viena.

Austria a lasat o impresie foarte buna in preliminarii, acolo unde a obtinut 9 victorii si o remiza. De atunci, nationala antrenata de Marcelo Koller a disputat doua meciuri amicale. In primul, disputat anul trecut, a fost invinsa de Elvetia cu 1-2, in cel de saptamana trecuta invingand-o pe Albania cu acelasi scor, cu specificatia ca inca din minutul 13 acestia conduceau cu 2-0. De altfel si in meciul cu Elvetia s-a marcat de doua ori in primul sfert de ora.

Turcia s-a calificat cu foarte mult noroc la Campionatul European, fiind cea mai buna echipa de pe pozitia a treia din grupe, avand in vedere numarul de puncte. Golul ce a facut posibil acest lucru a venit in penultimul minut de joc contra Islandei. Dupa incheierea preliminariilor turcii au mai disputat 3 amicale. Este vorba de victoriile cu 2-1 impotriva Qatarului si a Suediei si remiza alba contra Greciei. De altfel, turcii au obtinut 4 victorii si o remiza in precedentele 5 amicale, adversarii fiind insa modesti spre foarte modesti.

Ultima intalnire directa a avut loc in luna august a anului 2012, Austria invingand intr-un amical cu 2-0, ambele goluri fiind inscrise in primele 10 minute. In preliminariile CM 2012 Turcia a invins Austria pe teren propriu cu 2-0, in deplasare inregistrandu-se o remiza alba.

Pe biletul zilei vedem ca fiind posibile doua pronosticuri, cel mai sigur parandu-ni-se cel care spune ca austriecii se vor impune. Pronosticul era unul mult mai sigur daca era vorba de un meci oficial, insa nici asa nu e de neglijat. Spunem asta datorita impresiei pe care ne-a lasat-o Austria in preliminarii, insa avem in vedere si cele 3 adversare ale turcilor din amicale, unele destul de modeste, nationala lui Fatih Terim chinuindu-se sa castige cu doua dintre ele. O alternativa pe biletul zilei este aceea ca se va inscrie in prima jumatate de ora in duelul Austria vs Turcia.

Pronostic Austria vs Turcia: Austria (DNB), la o cota de 1.5 la netbet

Pont secundar Austria vs Turcia: gol pana in minutul 30:00, la o cota de 1.83 la netbet

Scris de Radu

Pronosticuri fotbal martie 2016: 23W – 2V – 16L

Oferta pariuri online si cote Austria vs Turcia

Austria vs Turcia