Pronosticuri handbal - La Rioja vs Barcelona - Copa del Rey


Pronosticuri handbal La Rioja vs Barcelona – Copa del Rey

La Rioja vs Barcelona

Miercuri, 1 aprilie, de la ora 21:45, are loc intalnirea La Rioja vs Barcelona, returul sferturilor de finala din Copa del Rey.

La Rioja ocupa pozitia a 2-a in campionatul spaniol de handbal. In Champions League au fost eliminati in faza optimilor de finala de catre ungurii de la Vesprem. Echipa are un apetit ofensiv uluitor, principala lor problema fiind pe faza defensiva. Jocul pe extreme este unul din atuurile lor, acolo evoluand jucatori extrem de experimentati precum Albert Rocas si Garcia Lorenzana. In 10 din ultimele 11 partide disputate pe teren propriu, au reusit sa inscrie cel putin 30 de goluri. In acest sezon au inscris in medie 32.3 goluri/meci cand au evoluat in propria arena.

Barcelona este actuala si viitoare campioana a Spaniei, fiind si principala favorita la castigarea Ligii Campionilor in acest sezon. Lotul lor este unul absolut incredibil, fiind o selectionata mondiala. Karabatic, Lazarov, Victor Thomas, Raul Entrerrios, Sorhaindo, Sigurdsson, Rutenka formeaza una dintre cele mai bune echipe din istoria handbalului. In campionat sunt neinvinsi, avand 23 de victorii din tot atatea meciuri. Sa trecem acum la partea care ne intereseaza, si anume golurile inscrise. Cifrele par desprinse din alte sporturi, tinzand uneori spre rezultate din baschet. In meciurile disputate in deplasare in acest sezon, au inscris in medie 36.6 goluri. In campionat au marcat in medie 39.3 goluri pe intalnire, fiind pe cale sa depaseasca toate recordurile handbalului spaniol.

Meciul tur La Rioja vs Barcelona s-a incheiat cu victoria catalanilor, scor 39-28. Calificarea fiind jucata intr-o proportie covarsitoare, ambelor echipe nu le ramane decat sa faca un spectacol demn de cele mai valoroase echipe din Spania.

Pronostic La Rioja vs Barcelona: Se inscriu peste 63.5 goluri, la o cota de 1.75 la Unibet

Pronostic cota mare La Rioja vs Barcelona: Prima repriza egalitatea sau castiga La Rioja,la o cota de 4.20, la Unibet

Scris de Adrianul