Pronosticuri handbal - Creteil vs Montpellier - Franta D1


Pronosticuri handbal – Creteil vs Montpellier – Franta D1

Creteil vs Montpellier

Miercuri, de la ora 20:00, are loc intalnirea Creteil vs Montpellier, meci care face parte din etapa a20a a primei divizii de handbal masculin din Franta.

Creteil este ocupanta pozitiei a 8a a clasamentului, cu un golaveraj negativ de -13 goluri. In meciurile disputate in sala proprie au reusit sa se impuna de 5 ori, de 2 ori meciurile s-au terminat la egalitate si in alte 2 randuri au pierdut. Au in lot multi jucatori neexperimentati, multi avand sub 23 de ani. Printre jucatorii de marca se numara si romanul Alexandru Csepreghi.

Montpellier se afla pe primul loc al clasamentului, avand 3 puncte in fata celor de la PSG. Din Liga Campionilor au fost eliminati de polonezii de la Vice Kielce, dupa o dubla care s-a terminat 60-58. Au fost deasemenea eliminati in semifinalele cupei Frantei de cei de la Nantes. Unul dintre principalele lor atuuri este jocul pe extreme, avand in lot doi dintre cei mai buni jucatori ai lumii pe posturile respective: Guigou, dar mai ales Gajic, golgheterul campionatului mondial de handbal din Qatar. Acesta a fost ales si in echipa turneului. Pe langa Guigou mai au in lot inca un campion mondial, pe Mathieu Grebille.

In toata istoria intalnirilor directe, Montpellier a pierdut o singura data. Meciul din tur a fost transat clar de oaspetii din aceasta partida, scor 30-24. Nemaiavand alt obiectiv in afara campionatului si simtit in ceafa rasuflarea colosilor de la PSG, Montpellier nu are alta varianta decat victoria in aceasta partida.

Pronostic pariuri Creteil vs Montpellier: Montpellier castiga meciul, la o cota de 1.46, la Sportingbet

 

Scris de Adrianul
Statistica Aprilie: 11 W – 3 L