Pronosticuri fotbal - St. Johnstone vs Dundee FC - Premiership


Pronosticuri fotbal – St. Johnstone vs Dundee FC – Premiership

Etapa a-16a din Premiership ne propune vineri 27 noiembrie duelul, St. Johnstone vs Dundee FC care va incepe de la ora 21:45.

Saint Johnstone traverseaza o perioada excelenta in care formatia condusa de Tommy Wright a reusit sa lege 4 victorii consecutive urcand astfel pana pe locul al-4lea in Premiership. In urma cu 4 etape putini credeau ca Johnstone poate obtine astfel de victorii datorita formei si jocului slab prestat insa in acest moment gruparea lui Wright merita pe deplin pozitia de play-off. Cu toate aceste diferenta intre St. Johnstone si prima pozitie de play-out este de 7 puncte iar acea echipa este Dundee. In fata propriilor spectatori gazdele de vineri au obtinut in in 7 dueluri 14 puncte, situandu-se pe locul 5 intr-un astfel de clasament. Golaverajul alb-albastrilor indica 31 de goluri marcate si 23 primite, acestia avand a doua ofensiva din Premiership dupa liderul Celtic.

St. Johnstone vs Dundee FC

Dundee FC este rivala de-o viata a celor de la Dundee United, a doua formatie a orasului iar stadioanele acestor grupari se afla la o distanta foarte mica, fiind considerate cele mai apropiate stadioane din Marea Britanie. In acest moment Dundee FC sta mult mai bine in clasament fata de cei de la United care ocupa doar locul 12, ultimul din Premiership. Dundee FC este clasata pe pozitia a-7a cu 19 puncte din 45 posibile insa acestia se afla la egalitate de puncte cu Hamilton, prima echipa ce ocupa in acest moment loc de play-off. Pe teren strain Dundee a obtinut in acest sezon 10 puncte din 24 posibile datorita a 2 victorii si 4 remize. Ultima etapa le-a adus celor de la Dundee al-7lea egal al sezonului obtinut in deplasare la Hearts.

In ultimele 5 dueluri directe dintre St. Johnstone si Dundee FC s-au inregistrat cate 2 victorii pentru fiecare formatie. Un fapt interesant este acela ca intr-o singura partida din ultimele 5 s-au inscris mai mult de doua goluri, chiar in ultima castigata de Dundee cu 2-1 pe 15 august. Avand in vedere ca Johnstone nu vrea sa-si strice forma buna iar Dundee are 5 partide consecutive fara victorie, ma astept la un meci foarte disputat insa nu si spectaculos. Dupa parerea mea sunt sanse mari ca acest duel sa se incheie la egalitate. Pronosticul meu pentru biletul zilei este X final.

Pronostic St. Johnstone vs Dundee FC: Sub 2.5 goluri @ 1.80 la Unibet.

Pronostic mai mare St. Johnstone vs Dundee FC: X final @ 3.60 la Unibet.

Statistica Stefan in luna noiembrie: 28W – 12L (70W – 37L octombrie).

Oferta online de pariuri – St. Johnstone vs Dundee FC – Unibet.

St. Johnstone vs Dundee FC