Pronosticuri fotbal - Getafe vs Rayo Vallecano - Primera Division


Pronosticuri fotbal – Getafe vs Rayo Vallecano – Primera Division

Etapa a-12a din La Liga ne propune luni 23 noiembrie duelul, Getafe vs Rayo Vallecano care va incepe de la ora 21:30.

Getafe a inceput acest sezon la fel cum l-a terminat pe precedentul foarte slab. Dupa infrangerea scor 3-7 din finalul stagiunii trecute, fanii sperau ca formatia lor preferata sa arate un alt fotbal in sezonul ce urmeaza. Lucrurile nu stau insa astfel la club iar Getafe ocupa in acest moment doar locul al-16lea in Primera cu 10 puncte acumulate din 33 posibile. Ultima etapa le-a adus celor de la Getafe o noua infrangere, cea de-a 7a a sezonului suferita in deplasare in fata celor de la Eibar scor 1-3. O singura echipa din La Liga mai are 7 infrangeri in aceasta stagiune, ocupanta locului 17, Malaga. Pe teren propriu Getafe a reusit sa obtina in cele 5 partide disputate nu mai putin de 9 puncte prin 3 victorii si 2 infrangeri. Golaverajul formatiei lui Fran Escriba indica in acest moment 11 goluri marcate si 18 primite astfel incat Getafe are si o aparare slab dar si o ofensiva lipsita de forma.

Getafe vs Rayo Vallecano

Nici adversara de luni, Rayo Vallecano nu traverseaza o perioada extraordinara. Clubul condus de Paco Jemez nu reuseste sa gaseasca constanta necesara pentru a urca in clasament si variaza rezultatele bune cu cele dezamagitoare. In ultimele 5 etape din La Liga, Rayo a reusit sa obtina 2 victorii si alte 3 infrangeri, nereusind sa lege succesele. In acest moment Vallecano ocupa locul al-13a in clasamentul din Primera, la doar 3 puncte peste adversara de luni. Pe teren strain formatia lui Paco Jemez a obtinut in 5 dueluri doar 3 puncte in succesul cu Las Palmas, acestia avand alte 4 infrangeri. La fel ca si Getafe, Rayo pare a fi in aceasta stagiune o echipa de totul sau nimic avand 4 victorii, 6 infrangeri si un singur rezultat de egalitate. Nici golaverajul oaspetilor nu arata mai bine acestia avand doar 13 goluri marcate si 19 primite.

In ultimele 5 dueluri directe Rayo Vallecano a reusit sa domine obtinand 3 victorii in timp ce Getafe s-a impus o singura data. Ultima partida directa a avut loc pe 11 mai anul acesta iar Rayo castiga pe teren propriu scor 2-0. In acest moment niciuna dintre formatii nu evolueaza extraordinar insa dupa parerea mea Getafe este favorita. Rayo evolueaza bine acasa insa pe teren strain rezultatele sunt dezastruoase. Ma astept la un meci echilibrat iar pronosticul meu pentru biletul zilei de luni este Getafe sau Egal.

Pronostic Getafe vs Rayo Vallecano: Getafe sau Egal @ 1.42 la Unibet.

Pronostic mai mare Getafe vs Rayo Vallecano: 0-0 scor corect @ 10.00 la Unibet.

Statistica Stefan in luna noiembrie: 17W – 8L (70W – 37L octombrie).

Oferta online de pariuri – Getafe vs Rayo Vallecano – Unibet.

Getafe vs Rayo Vallecano