Pronosticuri fotbal - FC Porto vs Dinamo Kiev - Champions League


Pronosticuri fotbal – FC Porto vs Dinamo Kiev – Champions League

Etapa a-5a din Grupa G a Champions League ne propune marti 24 noiembrie duelul, FC Porto vs Dinamo Kiev care va incepe de la ora 21:45.

FC Porto reuseste si in acest an o stagiune excelenta atat pe plan european cat si in campionatul intern. Portughezii ocupa in acest moment pozitia intai in Grupa G cu 10 puncte acumulate din 4 dueluri. Formatia condusa de Lopetegui este neinfranta pana acum in Champions League reusind 3 victorii si un singur rezultat de egalite. Formatia care a reusit sa obtina 2 puncte cu Porto este chiar Dinamo Kiev, acestia incheind la egalitate scor 2-2 in Ucraina. Portughezii vor dori sa-si adjudece inca de marti prima pozitie in grupa asigurandu-si adversari relativ mai slabi in fazele eliminatorii. Chelsea se afla la 3 puncte in spatele lui Porto si englezii au meci cu Maccabi astfel incat duelul pentru prima pozitie s-ar putea anima inaintea ultimei partide din grupa.

FC Porto vs Dinamo Kiev

Ucrainienii au reusit si ei un parcurs bun pe plan european iar in cele 4 dueluri disputate in Grupa G, acestia au obtinut o victorie, doua remize si o infrangere. Kiev a pierdut in ultima partida din grupe pe Stamford Bridge in fata lui Chelsea insa inrangerea nu a fost neaparat meritata, ucrainienii reusind o partida excelenta. Remizele ucrainienilor au venit cu Chelsea si Porto iar singura victorie a fost reusita in partida tur cu israelienii de la Maccabi Tel Aviv. Ca si pentru Porto, aceasta partida inseamna foarte mult si pentru Kiev care in cazul unei victorii ar ajunge la 8 puncte si s-ar apropia la doar 2 puncte de actualul lider, FC Porto. Cu un procent de 50% de reusita in cele 2 dueluri din deplasare de pana acum, ucrainienii au toate motivele sa spere la un rezultat pozitiv la Porto iar ei au si ascendentul moral dupa 2-2 in tur.

Cum spuneam si mai sus partida tur s-a incheiat la egalitate scor 2-2 dupa un duel dominat per ansamblu de ucrainieni insa in care Porto a condus pana in minutul 89. Dupa parerea mea portughezii au mai multa calitate in joc iar pe teren propriu Porto este o echipa redutabila. Ma astept insa la un meci spectaculos cu ambele echipe marcatoare si inclin sa cred ca portughezii se vor impune si-si vor asigura prima pozitie in grupa. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Ambele echipe marcheaza.

Pronostic FC Porto vs Dinamo Kiev: Peste 0.5 goluri in prima repriza @ 1.41 la Unibet.

Pronostic mai mare FC Porto vs Dinamo Kiev: Ambele echipe marcheaza @ 2.08 la Unibet.

Statistica Stefan in luna noiembrie: 20W – 8L (70W – 37L octombrie).

Oferta online de pariuri – FC Porto vs Dinamo Kiev – Unibet.

FC Porto vs Dinamo Kiev