Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Portugalia vs România ponturi și pronosticuri 12.04.2023

Miercuri, nu înaintea orei 22:15, ora României, Portugalia și România se vor duela în manșa secundă a finalei calificărilor la Campionatul Mondial de Handbal feminin. Se pleacă de la scorul d e 35-20 în favoarea noastră.
Portugalia vs România
April 12,2023
22:15

Ponturi pariuri și pronostic analizat Portugalia vs România

Diferența de valoare și-a spus clar cuvântul și în partida din tur, iar acum România pare că trebuie doar să îndeplinească o simplă formalitate. Vă recomand peste 54.5 goluri, cotă 1.95 la Superbet pentru că gazdele nu au de ales și sunt nevoite să joace deschis încă din prima secundă.

Ponturi Portugalia – România

recomand victorie Irina Begu scor 2-0 - Cota 1.53⭐
Pariază acum

Portugalia

  • Un singur meci a pierdut Portugalia în ultimele șase dueluri și acela a avut loc la Piteștin în fața unei săli pline cu fani ai Cristinei Neagu și ai României. 20-35 a fost scorul, ceea ce înseamnă că este aproape eliminată.
  • Dacă vrea să producă surpriză și să obțină prima ei participare la Campionatul Mondial de Handbal trebuie să câștige la pas, ceea ce este aproape imposibil.
  • E drept, Portugalia acasă a reușit să treacă de Spania, de Italia, dar ambele dueluri au avut doar rol pentru pregătirea jucătoarelor fiind meciuri amicale.

România

  • Meciul tur a fost un nou prilej pentru ca Neagu Cristina să se afirme deși nu mai era nevoie de lucrul acesta. Jucătoarea CSM București a înscris 6 dintre golurile echipei noastre, depășită fiind doar de Grozav (7 goluri).
  • 35-20 a fost scorul unei partide în care România a fost condusă în două rânduri, cu 1-0 și 3-2, iar apoi Neagu & Co au dominat partida.
  • De asemenea, naționala României nu a făcut decât să confirme așteptările specialiștilor în materie de handbal și pariuri sportive. Nu a ratat vreo participare la CM.

Pariază la Superbet pe meciurile echipei națioanale de handbal feminin!

Plasează pariul