Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Portugalia vs Bosnia & Herțegovina ponturi pariuri și pronostic analizat 17.06.2023

Sâmbătă, de la ora 21:45, Portugalia și Bosnia au meci în etapa 3 a calificărilor pentru Campionatul European 2024. Digi Sport 1 și Prima Sport 1 transmit evenimentul de pe Estadio da Luz.
Portugalia vs Bosnia & Herțegovina
June 17,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Portugalia vs Bosnia & Herțegovina

Jocul Portugalia este la cu totul alt nivel și faptul că joacă pe terenul propriu o face să fie categoric favorită. Nu poate rata victoria în fața unei selecționate a Bosniei care este limitată în deplasare. Peste 2.5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.60 la Superbet.

Ponturi Portugalia – Bosnia & Herțegovina

ambele marchează - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Portugalia

  • Programul Portugaliei în primele două runde a fost cel mai ușor, iar drept urmare s-a instalat pe prima poziție, cu maximum de puncte.
  • Debutul l-a avut pe terenul propriu, unde Liechtenstein a venit să o viziteze și a plecat învinsă cu scorul de 4 la 0.
  • Selecționata lusitană nu a avut milă nici de Luxemburg. Chiar dacă a evoluat în deplasare și-a luat tare adversarul și 6-0 era scorul. 4-0 a indicat tabela după doar 31 de minute.

Echipă probabilă: Patricio; A Silva, Dias, Danilo; Dalot, Palhinha, Fernandes, Guerreiro; B Silva, Ronaldo, Felix

Bosnia & Herțegovina

  • În prima rundă a jucat excelent și a acumulat singurele trei puncte pe care le are și datorită cărora ocupă locul al treilea.
  • În runda anterioară lucrurile au fost diferite. A evoluat pe teren strîin și acolo limita ei s-a văzut. A pierdut cu 0-2 în fața Slovaciei.
  • Drept urmare, singura victorie a acestei campanii rămâne acel eveniment c pe care l-a avut în compania Islandei de care a trecut cu 3-0.

Echipă probabilă: Sehic; Dedic, Ahmedhodzic, Milicevic, Sanicanin, Gazibegovic; Hadziahmetovic, Cimirot, Pjanic; Dzeko, Prevljak

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbal! Ai bonus de până la 500 lei dacă vrei să deschizi acum cont nou!

Plasează pariul